fbpx
blog najib asaddok

PKP BUKAN PENGHALANG USAHAWAN UNTUK JOIN KELAS ONLINE WEBMINAR ROKET PEMASARAN MOMENTUM (RPM) NAK TARIK PELANGGAN 2020

azizan osman

18 APRIL, DI RUMAH: Kali ini Tuan Najib Asaddok dan team Momentum bawakan Kelas Roket Pemasaran Momentum secara Online WebMinar!! ( RPM ) Walaupun secara online, beliau mampu tarik seramai 4,000 peserta menyertai belajar marketing online daripada rumah masing-masing.

Alhamdulillah dengan usaha yang berterusan oleh team Momentum Internet untuk bantu usahawan walaupun sekarang dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), supaya usahawan tetap juga boleh upgrade & menuntut ilmu.

Walaupun kebanyakan usahawan hari ini sedang bersusah payah untuk tarik pelanggan dan hasilkan jualan. Ramai usahawan buntu untuk buat apa cara lagi untuk nak pastikan produk / servis tetap berjalan.

Sekarang ini ramai usahawan sedang buntu, apa lagi cara nak pastikan bisnes tetap berjalan waktu PKP. Ada yang pening nak kena pastikan staf / team dibayar gajinya dan macam-macam lagi. Kebanyakan pemilik bisnes yang memiliki premis perniagaan terpaksa tutup, tak boleh beroperasi dan langsung tak boleh nak buat jualan.

Banyak cabaran yang dihadapi oleh usahawan time PKP ni sebab tu Najib Asaddok dan Team Momentum Internet sangat komited nak bantu usahawan-usahawan untuk terus bertahan, terus dapat beri manfaat. Sebab sebagai usahawan, mereka perlu cari jalan penyelesaian cepat-cepat kalau nak bisnes anda terus selamat dan bukannya tersekat akibat keadaan sekarang ini.

Najib Asaddok CEO Momentum Internet Sdn Bhd

Sebab itu, Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan 2020 ini diadakan secara Online WebMinar supaya usahawan-usahawan ini tak buntu, tak pening macamana dia boleh terus beroperasi tanpa perlu buka premis dan hanya dari rumah pun masih jalankan bisnes dan terus tarik sales masuk.

ASTRO AWANI –> RPM2019

Dalam dunia bisnes ataupun perniagaan, keadaan sekarang ini bukanlah perkara yang boleh halang bisnes, tapi merupakan peluang besar untuk dia tarik lebih ramai pelanggan, tambah lebih banyak jualan melalui online, melalui Formula Online Rocket Marketing. Dah ramai anak murid Najib Asaddok berjaya naikkan lagi jualan walaupun musim PKP / Covid-19.

Najib Asaddok CEO Momentum Internet Sdn Bhd

Walaupun acara Kelas RPM Nak Tarik Pelanggan 2020 bukan dijalankan secara bersemuka secara fizikal, namun impak pembelajaran masih lagi seperti bersemuka walaupun dalam online. Teknologi yang ada hari ini bukan menyusahkan kita, malah ia sangat membantu usahawan-usahawan terus dapat manfaat dan naikkan lagi jualan bisnes mereka

Tahniah kepada semua peserta yang menyertai Sesi Online WebMinar RPM Nak Tarik Pelanggan 2020 yang setia habiskan dari pagi hingga petang. InsyaAllah, Najib Asaddok dan Team Momentum Internet sangat yakin dengan usaha yang berterusan dan sentiasa komited untuk belajar, bisnes kita mampu untuk terbang lebih jauh.

Sekiranya anda ingin dibantu, ingin meneruskan journey untuk kembangkan bisnes anda, anda boleh follow rapat Facebook Page, Youtube Channel, Instagram ataupun Twitter Najib Asaddok. Ataupun anda boleh hubungi Momentum Internet melalui link ini —> WHATSAPP

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !