NAJIB ASADDOK SASAR BANTU 100,000 USAHAWAN TAHUN 2020

Roket Pemasaran Momentum 2020 membantu peserta dengan kehadiran lebih daripada 5500 peserta yang hadir untuk onlinekan bisnes mereka.


RPM Nak Tarik Pelanggan yang berlangsung 1 hari lepas ( 29/2/2020 ) untuk di Setia Alam semalam & dah selesai di Johor Bahru


Program yang dibanjiri usahawan, bisnes founder di Setia City Convention Centre dengan tampilan Speaker yang sedang hangat iaitu Tn. Najib Asaddok ( Seperti gambar di bawah )

Najib Asaddok, CEO Momentum Internet Sdn Bhd


Pakar pemasaran online; Najib Asaddok membantu usahawan dengan onlinekan bisnes mereka dengan mudah dan cara yang proven sukses.


Beliau mengajar teknik dan strategi yang terbaru untuk buat marketing tahun 2020. Beliau berkata zaman marketing untuk tahun 2020 ni dah berubah. Bukan lagi gunakan cara yang sama, cara yang lama.


Habis banjir dewan dengan usahawan dari Shah Alam yang komited untuk perbetulkan cara untuk mereka tarik pelanggan. Isu yang telah jadi pada usahawan paling kritikal adalah diri mereka sendiri buat pelanggan cabut lari bukan rebut sebab mereka telah buat kesilapan paling besar iaitu terus menjual!

Peserta RPM


4 kunci pemasaran yang diajar dalam RPM telah bantu para usahawan untuk buat dengan cara yang betul, cara yang sememangnya Tn Najib Asaddok gunakan untuk tarik mereka hadir ke program RPM kalini.

Dan cara yang beliau buat telah buktikan dengan kehadiran peserta sehingga kerusi tak cukup. Peserta RPM kalini hadir dan duduk di bawah ( seperti gambar di atas ) untuk dapatkan ilmu yang telah beliau gunakan.

Najib Asaddok & peserta RPM

Dengan Program RPM ni juga, beliau telah hasilkan ramai usahawan yang bermula daripada ZERO dan sekarang menjadi HERO hasil daripada bimbingan beliau.

Program RPM membantu usahawan-usahawan yang masih lagi tak tahu cara dan strategi yang berkesan untuk onlinekan bisnes mereka menggunakan platform online sebagai medium marketing.

Bagi mereka yang masih lagi tak tahu cara yang berkesan, boleh dapatkan ilmu dan bimbingan daripada coach Tn Najib Asaddok; CEO Momentum Internet Sdn Bhd —> SAYA NAK!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !