PKP Bukan Halangan Nak Buat Sales, Baru 3 Bulan Jer Pn Zaharah Dah Capai Setengah Juta

jana sales

Pn Zaharah bukannya berjiwa bisnes dan tak minat langsung sebenarnya dalam bidang bisnes ni tapi disebabkan beliau terdesak!! Beliau terpaksa buat..


Nasiblah dia jumpa Tn Najib Asaddok. Tupon kenal dari orang yang pergi program Tn Najib. Dari situ beliau start usha-usha tengok video yang Tn Najib dan selepas tu beliau buat keputusan join RPM..


Keyakinan dan kesungguhan yang buat beliau capai apa yang beliau ada sekarang ni. Sebab nak berjaya bukan mudah..

.
Nak tahu ker nak tahu macam mana Puan Zaharah boleh capai sales RM588,000 dalam masa 3 bulan jer??


Haa jom tengok apa yang beliau buat sampai dapat sales setengah juta tu..

1. Jaga relationship dengan Bigwhy dan Allah. 

-Apa yang Pn Zaharah ni betul dan kita semua wajib buat. Sebab kalau kita jaga hubungan dengan orang luar sekalipun tapi still tak jaga hubungan dengan bigwhy especially Allah macam mana nak berjaya??

Allah tu yang menentukan apa yang kita dapat dan juga asbab doa restu mak ayah juga kita berjaya.

Jangan bila dah berjaya nanti kita lupa diri. Ingat siapa yang buat diri anda jadi sehebat sekarang?? Memang ada guru yang guide dan anda berusaha. Tapi semua tu berlaku atas izinNYA..

 

2. Just be yourself
-Jadilah diri sendiri sebab kalau anda berpura-pura nanti buat semua benda tak jadi.  Kenapa taknak jadi diri sendiri sedangkan itu lebih baik. 

Pn Zahara yakin setiap orang ada kelebihan dan kelemahan. Mana ada orang yang sempurna. Setiap orang pasti ada kekurangan, tapi macam mana pula kita atasi kekurangan tu?? Atau kita yang terus jahanamkan diri dengan kekurangan yang ada. 

Anda dapat sesuatu?? Okay kita terus pintu yang ketiga ni..

 

3. Start memberi, banyak bersedekah
-Kita kena banyakkan bersedekah tak kisahlah waktu senang ker susah ker. Anda pun tahu kan kalau kita baca Al Fatihah niatkan untuk semua umat Islam pun antara sedekah. Tu antara sedekah yang paling mudah nak buat selain senyum 😉

Bila anda buat semua tu anda akan rasa lebih tenang. Janganlah anda nak tunggu bila dah senang baru nak sedekah. Sedekah ni tak kisah segi apapun. Macam-macam anda boleh buat dan sedekah ni bukan dengan nilai mata wang jer. 

Ingat tau, lagi kita senang lagi kena banyak memberi sebab dalam rezeki kita ada rezeki orang lain. Keberkatan rezeki pun kita kena jaga..

Haaa mesti anda dah faham apa yang saya cuba sharekan, kan??

Okay, anda boleh belajar lagi. Jom klik link di bawah 

>> www.50kusahawan.com <<

Haaa dekat link ni anda boleh dapatkan video formula secara PERCUMA JER. Kalau nak dinilaikan harganya RM999 tapi ni kita nak beri percuma untuk anda yang komited nak belajar.

Anda boleh mula belajar melalui video dulu pun takpe. Yang penting anda ada niat nak belajar, nak upgrade diri untuk bisnes anda. 
Boleh ker boleh ni??

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !