5 Kelebihan Bila Anda Onlinekan Bisnes Anda Supaya Lebih Meroket Walaupun Di Musim Covid-19

Banyak kelebihan bila anda onlinekan bisnes tak kira anda niche apa.

 

Anda kena tahu banyak benda yang bagus yang anda akan dapat bila bisnes anda di onlinekan


Lagi-lagi sekarang isu virus Covid-19 menghadkan pergerakan kita semua. Nak keluar rumah kang tak pasal-pasal kena tangkap..


Bila onlinekan bisnes, anda duduk rumah jer sales masuk. Tak nak ker macam tu??


Saya yakin kita semua pun banyak menggunakan media sosial pada waktu sekarang ni. Maklumlah tak tahu nak buat apa dah dekat rumah..


Daripada anda risau pasal kedai lama tak bukak, takde pelanggan nak beli..


Jom sama-sama kita belajar apa kelebihan yang anda dapat bila onlinekan bisnes..


Haaa nak tahu apa kelebihannya??? Teruskan membaca..

  1. Jimatkan Masa Pelanggan
    Usahawan perlu tahu yang majoriti sekarang ni pelanggan shopping secara online sebab mereka malas nak keluar.

Lagilah kalau pelanggan tu bekerja dia takda masa nak keluar balik kerja jer dah penat.

Kenapa saya kata macam tu?? Sebab nak makan pun mereka order jer. Mudahkan?? Jimat masa mereka jimat masa anda.

Masih tak nak lagi?? Tak tahu nak nak nasihat apa..kalau sales meninggal jangan salahkan orang lain.

 

  1. Senang Sampaikan Mesej
    Anda tahu ker tahu bermacam platform yang anda boleh gunakan untuk buat sales. Tapi janganlah terlalu menjual…pelanggan lari beb macam tu.

Anda juga boleh beri kesedaran share info yang berfaedah dapat bantu pelanggan.

Contoh macam buat live, sharing quote. Give more value kepada pelanggan tu yang buat pelanggan tertarik dengan bisnes anda. Boleh ker boleh?

 

  1. Pelanggan Fokus Online
    Waktu sekarang pelanggan ni memang banyak habiskan masa dengan media sosial sebab mereka tak tahu nak buat apa kat rumah.

Peluang anda sangat besar kalau anda nak buat sales secara online pada waktu macam ni.

Anda tunggu apa lagi?? Cepat-cepat onlinekan bisnes kalau anda nak sales meroket.

 

 

  1. Target Terus Pada Ramai Pelanggan
    Bila onlinekan bisnes target anda sangat luas.
    Contoh kalau anda nak buat sales 1 Malaysia pun takda masalah. Tapi jangan sampai salah tarik pelanggan.

Sebab tu pentingnya like marketing. Jangan sampai salah tekan button. Duit terlebih masuk takpe jangan terlebih keluar. Bahaya tu…

 

  1. Keselamatan lebih terjamin
    Kalau anda fikir balik, takda orang yang nak amik risiko keluar rumah time-time macam ni.

 

Sekarang ni mereka ada rasa takut untuk keluar rumah.

Anda sebagai usahawan perlu fikirkan keselamatan pelanggan dan diri anda juga. Jangan asyik fikir nak buat sales jer tapi langkah berjaga-jaga tentang virus Covid-19 ni langsung tak peduli.

Anda nampak ker nampak apa yang powerful tentang online ni?? Zaman la ni kita semua memang dibesarkan dengan teknologi yang canggih..

Banyak kelebihan jika onlinekan bisnes ni..

Haa saya nak share sikit ni ada student saya buat berganda sales beliau… Naik sales bulan April cecah sehingga RM2,254,080 beb!! Waktu PKP ni sales beliau naik giler-giler luar biasa.. Bak kata BBNU Pn Chacha ni bukan bishe-bishe..

Ikutlah perkembangan zaman, jangan ketegaq sangat..Potensi bisnes anda nak grow sangat besar..

Faham ker faham??

Tunggu apa lagi?? Dah alang-alang anda duduk dekat rumah tu.

Meh sini belajar secara online boleh klik link –> www.50kusahawan.com untuk dapatkan video teknikal yang nilainya RM999.

Tapi jangan risau ni nak bagi free jer..Haaa klik link tu cepat-cepat.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !