fbpx
blog najib asaddok

3 Tips Paling Power Yang Sebabkan Danial Mamasado Pindah Ke Kedai 4 Tingkat Dalam Masa 3 Bulan Jer

Dulunya beliau hanya seorang trainer gym jer. Sekarang beliau dah jadi seorang founder kepada brand Mamasado bisnes dalam industri F&B..


Dalam masa 3 bulan selepas beliau join program Advance Roket Bisnes (ARB) beliau dapat buat satu pencapaian yang dahsyat giler dari kedai 1 tingkat naik ke 4 tingkat. Wow syabas Tuan Danial 🤩🤩 Laju sangat peningkatan beliau ni.. 🤔


Impak yang buat Tuan Danial Mamasado sungguh-sungguh nak terus grow dalam bisnes disebabkan anak share partnernya. Beliau nak anak itu ada kehidupan dan pendidikan yang bagus.


Beliau bantu partnernya yang struggle nak besarkan anak seorang diri. Puan Ira seorang ibu tunggal yang mempunyai seorang anak perempuan. Nampak ker nampak Tuan Danial bukan fikirkan tentang diri tapi beliau lebih kisah dengan kehidupan orang lain..


Haaa apa perkara betul Tuan Danial buat sepanjang diguide oleh Tuan Najib Asaddok dan team Momentum??


Nak tahu?? Jom baca 3 tips yang mengubah hidup Tuan Danial..

  1. Buat Like Marketing Berterusan
  • Beliau bukan tak buat benda lain. Tapi beliau fokus buat terus menerus like marketing..

Anda takut nak invest?? Hurmm kalau macam tu macam mana nak tarik like?? Bilanya anda nak ada sales??

Invenst dekat tempat yang betul dan menguntungkan bisnes anda tu bagus sebab benda tu untungkan diri dan bisnes anda..

  1. Jangan Stop Belajar
  • Kalau anda tahu story beliau pada awalnya, struggle nak join kelas Tuan Najib Asaddok. Banyak cabaran yang dihadapi sampaikan tidur di masjid, mandi di tandas awam.

Tapi anda lihat kesungguhan beliau nak belajar Allah dah gantikan dengan apa yang beliau ada sekarang. Jangan risau Allah tu Maha Adil, DIA akan beri ganjaran yang setimpal dengan tindakan dan usaha hambaNYA, yang penting sabar.

Kalau sekarang masih belum capai mungkin belum tiba masanya. Anda jangan cepat sangat give up dan jangan stop to learn. Perancangan Allah tu DIA dah susun cantik-cantik.

  1. Ikut Peredaran Zaman
  • Tips ketiga ni related dengan tips kedua sebab kalau anda tak ikut peredaran semasa anda akan ketinggalan jauh kebelakang.
zaman

Haa, tak terfikir ker pesaing anda yang lebih maju kedepan berbanding anda?? Nanti jangan tanya kenapa bisnes pesaing anda tu lebih famous dari bisnes anda..

Anda perlu sentiasa upgrade knowledge dengan pergi belajar. Haa sebab tu Tuan Danial ada kedai 4 tingkat dalam masa 3 bulan jer…


Anda tak terbakar baca story Tuan Danial ni??

Apa benda betul yang anda buat?? Anda dah capai apa yang anda nak??

Kalau belum..Meh sini belajar dulu melalui video, ni nak bagi FREE jer..

Klik link di bawah cepat-cepat tau..
–> www.50kusahawan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !