fbpx
blog najib asaddok

Pernah Diisytiharkan Muflis Sebab Gagal Banyak Kali Dalam Bisnes

gagal

Sesetengah usahawan dah tak jumpa jalan keluar dalam bisnes. Dah berfikir pelbagai cara untuk naikkan sales. Dah melabur banyak untuk menjayakan bisnes mereka. Tapi semuanya tak jadi, hanya separuh jalan je.. Itulah yang berlaku pada Tuan Didin dalam bisnes. Kesemua bisnes yang dibuat seringkali gagal dan pernah diisytiharkan muflis pada tahun 2017.


Itu membuatkan beliau mula mencari ilmu sehingga ke hari ini. Beliau mula belajar di RPM pada bulan Jun 2020. Dengan ilmu yang beliau ada, beliau mula untuk buat bisnes dan bisnes itu bertahan hingga ke hari ini. Jelas terbukti yang bisnes tanpa ilmu memang takkan bawa ke mana-mana. Malah terus menjunam dan terus gagal.


Beliau gagal banyak kali kerana tiada guru yang tegur beliau. Kini beliau mampu untuk mencapai sales sebanyak RM 70,000 tau. Berkat mencari ilmu beliau mampu untuk terus break record untuk naikkan sales setiap bulan.


Bukan setakat bisnes beliau sahaja semakin hebat, hubungan beliau dengan ibu bapa dan Tuhan juga semakin pulih. Alhamdulillah. Banyak yang beliau belajar dalam bisnes ni.


Anda nak ke labur banyak duit tapi semua tu lebur je? Anda nak ke perkataan gagal itu sentiasa lekat pada diri anda? Jika betul anda nak jauh dari semua perkara ni anda perlu upgrade ilmu. Ilmu marketing sangat penting untuk beritahu pelanggan yang anda ada buat bisnes tu.


Jom join RPM Edisi Merdeka pada 29&30 Ogos ni secara online je.. Sekarangkan dah moden, cari ilmu secara online pun boleh. Boleh daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !