fbpx
blog najib asaddok

Dari Australia Ambil Peluang Kaut Ilmu Sebab Online

Platinum momentum

Dari Australia Ambil Peluang? Bila buat bisnes online ni, nak berniaga dekat mana-mana pun boleh dan tak kira masa. Yelah, onlinekan semuanya di hujung jari klik beberapa button kita dah boleh membeli. Sekarang ni tak payah susah-susah nak pergi kedai.

 

Dapat juga jimatkan masa anda kan??

 

Sebab itu, ada student saya yang menetap di Australia tapi!! Dia boleh berniaga di Malaysia. Nak ker nak tahu siapa beliau?? Beliau adalah Puan Azean founder kepada A&J Teratai Resources beliau menjual Cyno-D plus. Haa, produk dia dah memang ada dekat pasaran kan?? Tapi apa benda yang beliau buat untuk grow kan bisnesnya??

 

Sekarang ramai usahawan cepat kecewa dan putus asa di tengah jalan. Pandai mulakan sesuatu, tapi hanya buat sekerat jer. Hanya angan-angan jer lebih. Ada kenal orang macam ni?

 

Tapi tak pada Puan Noor Azean walaupun beliau pernah gagal dalam bisnes dan banyak alami kerugian berpuluh ribu ringgit. Nak tahu ker nak tahu apa kesilapan beliau??

Sebenarnya kesilapan beliau tak tahu macam mana nak cari ejen dan salah kira kos produk. Tapi tu semua tak jadi satu halangan untuk beliau bangkit semula.

 

Dulu beliau main hentam jer buat bisnes dan ingat mudah jer nak berniaga ni, itu yang menyebabkan bisnesnya GAGAL. Macam mana beliau jumpa saya?? Dah lah beliau menetap di Australia macam mana nak buat bisnes dekat Malaysia?

 

Tapi bila beliau tanya rakannya ada tak orang yang ajar buat bisnes online ni. Rakannya menyarankan Najib Asaddok. Dari situ beliau mula mengenali saya.

 

Nak Tarik Pelanggan 

Beliau tak fikir panjang ambil keputusan untuk join RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Khas Ejen pada Julai yang lalu. Dari situ beliau mula onlinekan bisnes dan beliau terus buat benda betul.

Beliau perbaiki copywriting dan beliau hanya fokus pada apa yang beliau nak buat. Sama ada beliau nak cari ejen atau consumers.

 

So perkara betul yang beliau dapat dan belajar cara teknik Copywriting. Beliau fokus kepada mencari ejen dan dari RPM Edisi Khas Ejen juga beliau belajar nak berjaya kena ada ilmu, kena ada bimbingan supaya bila berniaga tanpa buat silap yang sama.

 

Beliau rasa bila dah betulkan niat buat bisnes untuk bantu orang dan bukan buat sales untuk kepentingan diri sendiri.

 

Pencapaian yang terbaru beliau, bila lauching produk baru pada 8 Ogos 2020 dalam masa 11 hari jer beliau dah capai RM18,000. Dahsyat ker dahsyat??

Baru jer lauch produk baru dah dapat break record RM18,000 beb!! Anda yang dah bertahun-tahun berniaga, sales anda berapa?? Sales beliau sehingga 31 Ogos 2020 mencecah RM35,141. Tak sampai sebulan beb!!

 

Beliau dah nampak dengan bimbingan dan tunjuk ajar dari saya dan team Momentum buatkan beliau teruskan journey bersama kami. Beliau rasa mudah bila belajar secara online ni. Duduk dekat hujung dunia pun boleh belajar sebab semuanya online.

 

Haa, apa lagi alasan anda untuk berjaya?? Kalau dah ada online ni semuanya jadi mudah. Puan Azean yang menetap di Australia pun boleh belajar apalah lagi anda yang ada dekat Malaysia??

 

Kalau anda sebagai ejen, stokis dan dropship nak dibantu oleh kami, anda boleh join RPM Nak Tarik Pelanggan Edisi Khas Ejen pada 12 September 2020 ini. Anda boleh dapatkan maklumat di website –> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !