Najib Asaddok
  • Utama
  • Kisah Inspirasi
  • Hubungi
  • Tentang Kami
No Result
View All Result
  • Utama
  • Kisah Inspirasi
  • Hubungi
  • Tentang Kami
No Result
View All Result
Najib Asaddok
No Result
View All Result
Home Kisah Inspirasi

Dah Penat Jadi Susah, Dah Penat Kena Hina Dah Tak Sanggup Untuk Hidup Seperti Dulu. Kini Beliau Bangkit Untuk Berjaya

Suhadah Razak by Suhadah Razak
September 8, 2020
in Kisah Inspirasi, Platinum Star
0 0
0
Susah
Share on FacebookShare on Twitter

Kesempitan hidup sejak dulu membuatkan beliau bangkit untuk mengubah hidup. Cemuhan dan hinaan orang kampung dijadikan sebagai pembakar semangat untuk beliau berjaya. Itulah yang membuatkan Puan Shandy boleh jadi berjaya seperti sekarang.

Beliau diuji dengan masalah kewangan dari dulu lagi. Dengan duit yang sikit, beliau perlu menggunakannya untuk menyara 4 orang anaknya dan ditambah beban hutang suaminya yang perlu dibayar. Puan shandy buat tindakan yang betul untuk mengubah hidupnya dengan berbisnes secara serius.

Selepas beliau mula mencari ilmu. Buat tindakan yang drastik. Alhamdulillah beliau kini sedang menuju kejayaan. Sales setiap bulan kini bertambah dan terus bertambah. Dari sales Rm 400, kini sales bulan Ogos beliau mencecah RM150,000 tau. Hebat ke hebat?

Selepas belajar, beliau mula tahu cara yang betul untuk naikkan sales. Cara untuk Tarik potential customer yang betul. Kini beliau mula mengajar teamnya pula agar teamnya pun boleh ubah hidup mereka juga. Dan paling win adalah, ejen beliau naik ranking dalam masa satu bulan sahaja. Best ke best?

Kini impian dan hajat beliau untuk pulang menjenguk keluarga di Sarawak pada setiap bulan akan tercapai. Beliau akan terus berusaha sehingga semua impian beliau tercapai. Beliau berharap agar beliau takkan kembali pada kehidupan beliau yang dulu.

Beliau akan terus mencari ilmu dan menggunakannya untuk jadi lebih berjaya. Berniaga tanpa ilmu memang susah untuk berjaya. Sebab sekarang ni ilmu perlu sentiasa dicari untuk anda lakukan tindakan seterusnya dengan betul.  

Nak ke nak saya bantu anda juga untuk upgrade ilmu dalam bisnes ? Sekarang ni semua gunakan online. Jom kami bantu anda untuk onlinekan bisnes dalam Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Khas Ejen. Terus daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments
Suhadah Razak

Suhadah Razak

Next Post
Content

7 Jenis CONTENT Untuk Bisnes KECANTIKAN Supaya Pelanggan Lebih Teruja!

Recommended For You

Raih RM30 Sehari, Bisnes Satay Celop dan Roti Canai Terus “Bungkus”

Raih RM30 Sehari, Bisnes Satay Celop dan Roti Canai Terus “Bungkus”

June 14, 2022
Mana nak letak muka, bila bisnes anda terpaksa tutup?

Mana nak letak muka, bila bisnes anda terpaksa tutup?

June 8, 2022
Impian Vellfire bukan angan angan kosong

WOW!! IMPIAN KERETA VELLFIRE 2023, DAH CAPAI TAHUN NI?!

May 24, 2022
Lebih 15 Tahun Buat Bisnes, Sales Tak Bertambah, Hutang yang bertambah

“Saya duduk dekat belakang, nampak Tuan Najib kecil jer kat depan”….

March 29, 2022
Facebook Twitter Instagram

Tentang Kami

Saya seorang usahawan internet sepenuh masa & trainer kepada ribuan usahawan. Saya memulakan perniagaan internet ni sejak tahun 2009 hingga kini. Dapatkan Tips, Motivasi & Inspirasi dari Blog saya ini. Dinukilkan khas untuk anda!

Kategori

MOMENTUM INTERNET (1079998-A) © 2021 ALL RIGHTS RESERVED​

No Result
View All Result
  • Utama
  • Kisah Inspirasi
  • Hubungi
  • Tentang Kami

MOMENTUM INTERNET (1079998-A) © 2021 ALL RIGHTS RESERVED​

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In