fbpx
blog najib asaddok

Dah Penat Jadi Susah, Dah Penat Kena Hina Dah Tak Sanggup Untuk Hidup Seperti Dulu. Kini Beliau Bangkit Untuk Berjaya

Susah

Kesempitan hidup sejak dulu membuatkan beliau bangkit untuk mengubah hidup. Cemuhan dan hinaan orang kampung dijadikan sebagai pembakar semangat untuk beliau berjaya. Itulah yang membuatkan Puan Shandy boleh jadi berjaya seperti sekarang.

Beliau diuji dengan masalah kewangan dari dulu lagi. Dengan duit yang sikit, beliau perlu menggunakannya untuk menyara 4 orang anaknya dan ditambah beban hutang suaminya yang perlu dibayar. Puan shandy buat tindakan yang betul untuk mengubah hidupnya dengan berbisnes secara serius.

Selepas beliau mula mencari ilmu. Buat tindakan yang drastik. Alhamdulillah beliau kini sedang menuju kejayaan. Sales setiap bulan kini bertambah dan terus bertambah. Dari sales Rm 400, kini sales bulan Ogos beliau mencecah RM150,000 tau. Hebat ke hebat?

Selepas belajar, beliau mula tahu cara yang betul untuk naikkan sales. Cara untuk Tarik potential customer yang betul. Kini beliau mula mengajar teamnya pula agar teamnya pun boleh ubah hidup mereka juga. Dan paling win adalah, ejen beliau naik ranking dalam masa satu bulan sahaja. Best ke best?

Kini impian dan hajat beliau untuk pulang menjenguk keluarga di Sarawak pada setiap bulan akan tercapai. Beliau akan terus berusaha sehingga semua impian beliau tercapai. Beliau berharap agar beliau takkan kembali pada kehidupan beliau yang dulu.

Beliau akan terus mencari ilmu dan menggunakannya untuk jadi lebih berjaya. Berniaga tanpa ilmu memang susah untuk berjaya. Sebab sekarang ni ilmu perlu sentiasa dicari untuk anda lakukan tindakan seterusnya dengan betul.  

Nak ke nak saya bantu anda juga untuk upgrade ilmu dalam bisnes ? Sekarang ni semua gunakan online. Jom kami bantu anda untuk onlinekan bisnes dalam Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Khas Ejen. Terus daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !