PERLU KE NAK SAKIT HATI TENGOK MARKETING TAK MENJADI?

Ramai usahawan yang saya jumpa rata-rata sakit hati bila buat bisnes sales tak masuk, bila susun dan laksanakan strategi marketing, tak ada perubahan. Semuanya sama, tak ada perubahan, sales tetap sendu sampai sakit hati tengok akaun bank yang tak gerak-gerak angkanya.

Kenapa perlu sakit hati? Kenapa ramai owner bisnes perlu sakit hati sedangkan ILMU dia sendiri yang kurang?

Itu yang menjadi persoalan besar. Buat macam-macam tapi marketing tak menjadi akhirnya sakit hati.

Sepatutnya bukan sakit hati yang patut dilayan dan berlaku. Sebabnya semuanya salah diri sendiri yang tak cari kaedah & strategi yang betul dengan zaman sekarang. Mana boleh kita dah semakin menuju ke dunia digital tapi cara kita masih analog.

Apa yang kita buat dulu, belum tentu menjadi sekarang sebab banyak perubahan yang berlaku dari segi teknologinya, perangai pelanggan,

Apa yang penting sekarang tindakan yang anda perlu lakukan untuk ubah situasi ini dan jadikan marketing anda lepas ni lebh efektif dan mampu tingkatkan conversion sales.

  1. Upgrade ILMU berkaitan pemasaran online ikut trend semasa
  2. Update SKILLS anda dengan latest info & strategi
  3. Ubah mentaliti menjual kepada berkongsi
  4. Rendahkan EGO dengan konsisten belajar
  5. Cari Guru yang ada proven result

Bila anda buat semua step ini barulah bisnes anda lebih maju & meroket. Dah tak ada lagi istilah sakit hati sebab bisnes slow, marketing tak menjadi.

Apa-apa pun, semuanya berbalik pada diri kita juga. Selamat beramal..

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !