fbpx
blog najib asaddok

Perhatian! Siapa Cakap Klinik Pergigian Tak Boleh Online?

Siapa Cakap Klinik Pergigian Tak Boleh Online

Saya nak tanya sikit.. anda berani ke pergi cabut gigi dekat klinik gigi yang anda tak kenal? Mesti anda pilih klinik yang anda dah biasa pergi kan…

Klinik gigi kot! seram tu… Biasanya kalau dah sakit sangat baru pergi cek gigi dekat klinik.. Anda mesti buat benda yang sama kan? Hehehe sama lah dengan saya 🤣

Tuan Asri pemilik kepada Klinik Pergigian Happy yang terletak di Johor Bahru dah berjaya buktikan klinik pergigian sebenarnya boleh di onlinekan dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan. 

Jangan pelik tau.. Beliau sekarang dah bantu ramai pelanggan buang rasa takut untuk ke klinik gigi.. Pada mulanya beliau buntu sebab klinik gigi ni tak boleh buat sebarang pengiklanan kerana tertakluk pada Akta Kementerian Kesihatan Malaysia. Jadi beliau fikir macam mana nak tarik pelanggan datang ke klinik kalau tak boleh buat sebarang pengiklanan.. 

Di tambah pula masa tu beliau dah habis duit hampir RM500,000. Bukan sikit tau yang beliau laburkan untuk buka klinik. 

Tak nak pengorbanan dan hasil titik peluh selama ini menjadi sia-sia jadi beliau nekad untuk cari ILMU dan GURU yang boleh bantu dalam bisnes. Dari situ lah beliau mula nampak saya dan ambil keputusan untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM).

Lepas dah masuk kelas baru Tuan Asri nampak bahawa klinik pergigian ni sebenarnya boleh pergi lebih jauh. Beliau tak perlu takut pun sekiranya tak boleh buat sebarang pengiklanan sebab ada lagi teknik lain yang lebih berkesan untuk tarik ramai pelanggan. 

Tak sangka bisnes grow lepas lepas pergi belajar.. Sekarang Tuan Asri dah tak menang tangan layan pelanggan. Anda nak ke nak tahu berapa sales beliau sebulan? Beliau berjaya buat sales RM300,000 sebulan tau! Haaa, macam mana beliau buat?

Senang jer, rahsia beliau konsisten buat Facebook Live, Like Marketing dan betulkan semula logo untuk nampak lebih mesra. Baru lah orang tak takut datang ke klinik gigi. Kalau logo pun dah seram memang tak ada siapa nak datang. Hehehe saya pun takut nak datang 😁

Bukan tu jer! Beliau turut berkongsi berita gembira dengan saya bila beliau dah dapat belikan kereta mewah jenama Mercedes-Benz E350 AMG untuk isteri tercinta. Amacam.. Best ke best?

Alhamdulillah saya bangga dengan pencapaian Tuan Asri.. Siapa cakap klinik gigi tak boleh di onlinekan? Sebenarnya anda jer yang tak tahu teknik yang betul.. Tuan Asri ni dah buktikan klinik gigi pun boleh di onlinekan dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan. 

Sebab tu penting untuk kita pergi belajar, ada GURU yang boleh bimbing dan tunjuk kita jalan yang betul. Baru lah kita tak sesat dalam bisnes. Betul ke betul?

Saya memang nak bantu ramai peniaga di luar sana untuk upgrade bisnes daripada sales KOSONG sehingga mampu buat hingga ratus-ratus ribu sebulan. Ingat ya, orang yang usaha lebih pasti akan dapat lebih.

Anda nak saya bantu TINGKATKAN JUALAN setiap bulan?

Adakah anda nak saya taja anda dalam Kelas Roket Pemasaran Momentum Tarik 10X Ganda Lebih Ramai Pelanggan yang bernilai RM10,000?

Apa kata anda daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) yang bakal berlansung secara 100% online webinar selama 2 hari pada 6 & 7 Februari 2021 (Sabtu & Ahad), anda berpeluang untuk mendapat:

  • Tajaan yang bernilai RM10,000 untuk ke Kelas Online RPM Tarik 10X Lebih Ramai Pelanggan 
  • Dapat sesi Kelas Onlinekan Bisnes Anda yang bernilai RM499 secara percuma 
  • Kelas Persediaan RPM sebanyak 3 kali 
  • E-Book untuk Capai RM10,000 Pertama Guna Facebook 
  • Video Panduan Setup Page Facebook & Like Marketing.

Cepat tau sebab kami nak buka tajaan ni hanya kepada 10,000 usahawan yang terawal sahaja.

Klik link ini

—> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !