fbpx
blog najib asaddok

Apa Dia Buat? Stok SOLD OUT Tak Sampai 24 Jam!

Apa Dia Buat? Stok Sold Out Tak Sampai 24 Jam!

Nak jalankan bisnes ni bukan mudah kan? Banyak cabaran dan tak ramai tahu struggle yang usahawan terpaksa lalui. Sakit dia, kekecewaan dia, struggle dia, penat dia.. Betul ke betul? Hehehe, sama lah macam saya masa mula-mula bisnes dulu pun bukan terus senang 😊

Stok SOLD OUT Tak Sampai 24 Jam!

Ada anak murid saya ni Founder kepada CarPro Brunei, Eddie Esmadi Haji Matsalleh yang lebih mesra dikenali sebagai Eddie. Saya bangga bila dia dah berjaya buktikan bisnes penjagaan kereta seperti car detailing dan polishing di Brunei ni boleh dionlinekan dan hit jualan RM156,000 sebulan!

Bagi Eddie, dia jalankan bisnes ni pada mulanya sebab minat tapi tak sangka pula bisnes ni boleh pergi jauh selepas dia join kelas saya, Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan kelas-kelas lain yang dibimbing oleh ORM Najib Asaddok. Bermula secara kecil-kecilan daripada rumah, Alhamdulillah sekarang Eddie dah ada kedai sendiri..

Kalau sebelum ni dia asyik fikir nak menjual jer tapi saya dah ubah mindset dia untuk fokus beri value kepada pelanggan sebab “People buy with their heart not their head”. Jadi sekarang dalam Facebook Live dia akan share lebih tentang penjagaan kereta bukan cerita pasal produk..

Stok SOLD OUT Tak Sampai 24 Jam!

Tak sangka lepas buat tindakan yang betul, stok sampai jer terus SOLD OUT! Tak sampai 24 jam.. Fuh! Power betul ni.. Tak sempat nak pegang stok lama-lama orang dah serbu nak beli..

Bukan tu jer.. Pada bulan Disember 2020, dia dah berjaya buat sales RM156,000 dan terus pecahkan rekod total sales pada tahun 2020 sebanyak RM1 Juta. Anda mesti tumpang gembira bila dengar pencapaian Eddie ni kan.. Hehehe sama lah dengan saya😁 Tahniah Eddie!

Haaa, siapa cakap musim PKP ni bila tak boleh keluar rumah, kita tak boleh jalankan bisnes macam biasa dan buat duit? Eddie ni dah buktikan PKP tak PKP dia dah boleh buat sales ratus ribu sebulan dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan secara online.

 

Sebab tu penting untuk kita ada guru yang boleh bimbing, guide, nasihat dan selesaikan masalah dalam bisnes. Baru lah tak langgar dinding banyak kali.. Anda rasa best ke best kalau ada orang yang guide dan bantu dalam bisnes?

Bayangkan dapat capai impian dalam bisnes dan bahagiakan orang tersayang.. Saya tak sabar nak anda rasa benda tu.. Sebab saya memang nak bantu ramai usahawan di luar sana capai impian mereka tahun 2021 ni.. 

Nak ke nak saya bantu anda ONLINEKAN BISNES macam Eddie?

Apa kata anda daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) yang bakal berlansung secara 100% online webinar selama 2 hari pada 6 & 7 Februari 2021 (Sabtu & Ahad), anda berpeluang untuk mendapat:

  • Tajaan yang bernilai RM10,000 untuk ke Kelas Online RPM Tarik 10X Lebih Ramai Pelanggan 
  • Dapat sesi Kelas Onlinekan Bisnes Anda yang bernilai RM499 secara percuma 
  • Kelas Persediaan RPM sebanyak 3 kali 
  • E-Book untuk Capai RM10,000 Pertama Guna Facebook 
  • Video Panduan Setup Page Facebook & Like Marketing.

Cepat tau sebab kami nak buka tajaan ni hanya kepada 10,000 usahawan yang terawal sahaja.

Klik link ini

—> www.NakTarikPelanggan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !