fbpx
blog najib asaddok

Pemilik Kedai Cermin Mata Dedah Rahsia Buat Jualan 6 Angka Sebulan!

Pemilik Kedai Cermin Mata Dedah Rahsia Buat Jualan 6 Angka Sebulan

Bukan setakat terduduk tapi jatuh terguling-guling dibuatnya sejak kedai cermin mata ni diarah tutup ekoran penularan wabak Covid-19.

Ramai usahawan yang garu kepala, buntu membayangkan nasib bisnes sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dikuatkuasakan. Silap hari bulan bisnes gulung tikar kalau tak ada tindakan untuk bertahan dari sekarang. 

Pemilik Kedai Cermin Mata Dedah Rahsia Buat Jualan 6 Angka Sebulan!

Situasi getir ini memaksa Mohd Amrie Manas mendedahkan rahsia demi menyelamatkan nasib peniaga yang lain. Memandangkan ramai peniaga yang masih skeptikal untuk onlinekan bisnes. 

“6 tahun saya jalankan bisnes kedai cermin mata di Kelantan secara offline, mengharapkan pelanggan datang ke kedai dan pada mulanya saya skeptikal untuk pergi belajar, segala info dan emel daripada Najib Asaddok tak pernah saya hiraukan”, ujarnya memulakan cerita. 

Siapa sangka selepas negara dilanda wabak Covid-19, jualan Amshar Optometrist mula merosot, tak ada pelanggan dan duit simpanan habis untuk bayar gaji dan kos overhead kedai..

Pemilik Kedai Cermin Mata Dedah Rahsia Buat Jualan 6 Angka Sebulan!

Bermula dari sini baru dia sedar pentingnya untuk onlinekan bisnes tapi dia tak tahu cara yang betul dan nak mula daripada mana.. Masa ni dia terus bertindak untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM).

“Ya Allah, rupanya banyak benda yang saya tak tahu dan tertinggal jauh. Bila join kelas ni baru nampak cahaya dan terbuka mata saya bahawa kedai cermin mata juga boleh di onlinekan” ujarnya.

Korang mesti rasa pelik kan? Betul ke kedai cermin mata boleh online? Selama ni orang beli cermin mata kena try dulu, test pakai sesuai ke dengan muka, lepas dah puas hati baru bayar. Amrie pada mulanya fikir macam tu juga. 

Siapa sangka lepas dia onlinekan bisnes, ikut ajaran Sifu dan Team Momentum, sales yang nyawa-nyawa ikan terus melonjak naik ke RM126,000 sebulan. Hebat ke hebat? 6 angka sebulan!

Bayangkan kalau Amrie masih lagi jalankan bisnes offline, apa jadi pada bisnes dan impian yang dia genggam selama ni? Sudah tentu terkubur begitu sahaja. Alhamdulillah, Amrie ni bukan jenis yang cepat mengalah walaupun bisnes masa tu nampak macam hidup segan mati tak mahu.

Berkat kesabaran, kesungguhan dan sokongan kuat daripada keluarga. Sekarang dia mampu tersenyum gembira bila berjaya capai impian dalam bisnes. PKP bukan lagi alasan dia tarik lebih ramai pelanggan.

Amrie dah berjaya dalam bimbingan kami, korang bila lagi? Jangan tunggu lama-lama tau. 

Korang juga boleh consider untuk dapatkan 6 E-Book Copywriting Buatkan Orang Rebut Bukan Cabut secara PERCUMA di —> www.NakTarikPelanggan.com  

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !