fbpx
blog najib asaddok

Bengang Diperlekehkan, Suri Rumah Ini Tekad Usaha Cari Duit Sendiri!

Bengang Diperlekehkan, Suri Rumah Ini Tekad Usaha Cari Duit Sendiri

“Hina sangat ke jadi suri rumah ni? Betul ke kerja dia hanya di dapur, jaga anak dan suami?”

Mungkin ada sesetengah daripada kita yang berfikiran begini. Betul ke betul? Tak salah pun kita jadi suri rumah. Yang salahnya orang mengata dan sibuk jaga tepi kain orang.

Luaran memang nampak mudah, orang ingat suri rumah ni tak stress memandangkan hanya duduk di rumah goyang kaki dan makan kuaci depan televisyen.. 

Hakikatnya hanya Allah yang tahu jadi suri rumah tak semudah yang disangka lebih-lebih lagi kalau ada anak kecil. Situasi ini lah yang dihadapi Nurzahanim binti Zainol atau lebih mesra dikenali sebagai Anim.

Bengang Diperlekehkan, Suri Rumah Ini Tekad Usaha Cari Duit Sendiri!

“Orang cakap suri rumah ni hanya habiskan duit suami, tak boleh makan sedap-sedap. Jadi, saya nak buktikan saya pun boleh ada pendapatan sendiri dan bantu ramai orang”, ujarnya. 

Kalau korang berada di tempat Anim mesti korang rasa benda yang sama kan?

Bermula daripada sini, dia berjinak-jinak dalam bisnes dan Alhamdulillah daripada Ejen sekarang dah naik pangkat jadi Master Leader Rielkies. Hebat kan? 

Anim dah buktikan sambil memasak, kemas rumah dan jaga anak dia boleh bantu suami cari duit lebih. Korang nak ke nak tahu apa benda betul yang dia buat?

Bengang Diperlekehkan, Suri Rumah Ini Tekad Usaha Cari Duit Sendiri!

Dia juga macam korang masa mula-mula bisnes, tak tahu marketing dan teknik yang betul untuk tarik lebih ramai pelanggan. Jadi apa yang dia buat? Dia cari ilmu dan guru yang boleh bimbing. 

“Saya join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan November 2020. Yang bestnya saya dapat belajar Like Marketing, Copywriting dan teknik yang betul untuk tarik lebih ramai pelanggan”, ujar Master Leader Rielkies ini. 

Siapa sangka lepas dia ikut sebiji yang Sifu dan Team Momentum ajar, jualan daripada RM2,000 terus meroket ke RM13,200 sebulan. Amacam? Korang mesti terinspirasi dengan kejayaan suri rumah ni kan?

Eh bukan tu je, dalam masa sebulan Ejen dia bertambah jadi 40 orang. Semua ni berkat dia buat tindakan yang betul. Sebulan je beb! Kalau orang lain mungkin ambil masa yang lama tapi dia ni sekejap je dah nampak result.

Jelas la dalam bisnes ni penting untuk korang ada ilmu dan guru yang bimbing. Baru lah korang dapat jimat masa dan kurangkan risiko langgar dinding banyak kali.

Korang nak berjaya macam Nurzahanim? Kami daripada Team Momentum memang serius nak bantu korang yang komited untuk nasib hidup dan tingkatkan jualan bisnes. 

Apa kata korang consider untuk dapatkan 6 E-Book Copywriting Yang Buat Orang Rebut Bukan Cabut secara PERCUMA!
Ye PERCUMA je!! Boleh dapatkan d —> www.NakTarikPelanggan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !