fbpx

Pelik kan? Sales Personal Shopper Ni Boleh Meroket Ke RM1 juta Walaupun PKP

Puan Rafidah

Betul dah orang kata wanita dan handbag tidak dapat dipisahkan. Tanpa handbag, maka tak lengkap gaya apabila keluar daripada rumah. Sebut je handbag sudah tentu lebih merujuk kepada kaum hawa. 

Baru-baru ni saya ada jalankan sesi Ultimate Personal Coaching dan saya tak sabar nak kongsikan dengan anda semua kisah seorang anak murid saya iaitu Puan Nor Rafidah Khariddin yang juga merupakan Founder kepada Sellection.com

Bermula sebagai personal shopper bagi handbag berjenama dari luar negara melalui Facebook Page “Branded Handbags by Rafidah” kemudian perlahan-lahan dengan duit yang ada, pada 2017 dia dan suami mengambil keputusan untuk buka kedai sendiri dan menukar nama bisnes kepada Sellection.com

Tapi, bila buka kedai dan jalankan bisnes tanpa ilmu di dada maka bisnes yang dijalankan stuck pada satu level yang sama sehingga Puan Rafidah sendiri lihat bisnes yang dijalankan tiada perubahan pun.

Puan Rafidah mula sedar dia perlu ada ilmu dan guru yang boleh bimbing kalau dia tak nak main game pada level yang sama. Dia mengambil keputusan untuk sertai kelas Tuan Najib Asaddok dan join circle Ultimate Plus.

Alhamdulillah, walaupun dah ada kedai dia masih lagi menjadi personal shopper atas talian. Lebih memeranjatkan lagi dalam musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), Puan Rafidah berjaya buat sales sehingga RM1 juta sebulan. Kalau difikirkan balik siapa je yang nak beli handbag waktu tengah PKP, bukan boleh jalan pun. 

Puan Rafidah berkata, “Bulan Mac tempoh hari, sales hanya RM180,000 sahaja sebulan. Alhamdulillah berkat daripada tunjuk ajar Tuan Najib Asaddok, kelas online dan juga sokongan daripada cikgu Momentum saya berjaya capai impian saya”.

Kami daripada Team Momentum juga sangat kagum dengan Puan Rafidah. Dia sendiri terkedu dan tak percaya dia berjaya buat sales setinggi ini. Bayangkan bisnes jual handbag masa PKP, siapa yang nak beli? tapi sales boleh capai RM1,071,433 pada bulan Oktober. 

Bukan setakat tu je, Puan Rafidah juga melompat keriangan apabila dia share dengan kami bahawa dia berjaya miliki kereta Mercedes GLC300.

Syukur kepada Allah, di atas limpahan rezeki yang melimpah ruah kepada Puan Rafidah, walaupun dalam musim PKP Puan Rafidah berjaya buktikan krisis ekonomi ini tidak menghalang dia untuk terus meroket dalam bisnes. Apa yang penting perlu ada ilmu dan guru yang boleh bimbing. 

Alhamdulillah, dengan izin Allah, saya diberi kekuatan untuk bantu dan membimbing student Ultimate. Tambahan pula, dalam sesi Ultimate Personal Coaching ni dah banyak kisah dan pencapaian yang saya dengar. Dalam masa yang sama turut berbangga dan tumpang gembira di atas pencapaian mereka.

Anda yang dengar perkongsian student Ultimate ni mesti rasa seronok kan? Kalau anda nak jadi macam Puan Rafidah ni jom buat tindakan sekarang dan dapatkan tawaran tiket RM10 untuk kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) yang bakal dilancarkan pada 10 November ini. 

Tunggu apa lagi? jom masuk waiting list di www.NakTarikPelanggan.com tapi sebelum tu anda kena download dulu E-Book Secara Percuma dan follow step dalam E-book serta 2 video panduan yang kami berikan pada anda sementara tunggu 10 November 2020 ini. Tak lama pun, tinggal 8 hari je lagi ni.. Kita jumpa nanti.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !