Pasangan VS Pelanggan

Pasangan Vs Pelanggan

Hari ni saya berikan sedikit input atau sharing melalui pengalaman, cabaran yang saya dah lalui dengan pasangan, keluarga dan team saya. 

Jadi hari ni saya nak bawakan satu topik yang saya rasa insyaAllah boleh membantu. Lebih-lebih lagi kita berada dalam keadaan PKP 3.0 yang semakin diketatkan.

Pernah ke pernah korang dengar perkataan macam ni, “Ek eleh, pasangan kau ni pun kau tak boleh nak yakinkan dengan bisnes kau ni haaa.. Macam mana pula kau nak yakinkan pelanggan yang ramai-ramai tu?”

Ini menyebabkan bisnes korang tak grow, tak ada peningkatan sebab pasangan, keluarga dan ibu bapa kita tak yakin dengan apa yang kita buat, jadi macam mana kita nak pergi lebih jauh dalam bisnes ni?

Macam saya dulu, mula-mula berniaga ni mana ada duit sangat, nak sampai masuk radio dan billboard macam sekarang ni rasa kayangan sangat, tak pernah terbayang pun tapi ini lah proses sebenarnya..

Sekarang ni isu ramai usahawan dan peniaga ni adalah pasangan dia risau dan tak ada persefahaman dan meragui pasangan masing-masing. Macam mana kita nak menyelesaikan benda ni dan menjadikan pasangan kita percaya dengan kita?

Jadi siapa yang nak tahu lebih lanjut berkenaan topik ni dan sedikit sebanyak kami ni bukan lah terlalu hebat sangat, kami pun merasakan diri kami tak layak sebenarnya kami nak mengajar…

Tetapi apa yang kami cakap ini adalah berdasarkan kepada pengalaman yang dah dilalui. Jadi siapa yang dah ready? Jom dengar perkongsian saya dalam video ni..

Anda nak ke nak saya bantu? Masih ada harapan untuk anda naikkan sales walaupun kita sekarang berada dalam lockdown dan PKP. Jom buat tindakan sekarang dengan dapatkan 6 E-Book Copywriting Yang Buatkan Pelanggan Rebut, Bukan Cabut secara PERCUMA di www.NakTarikPelanggan.com/copywriting

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !