fbpx

Nekad Buat Bisnes Sebab Nak Ubah Nasib Keluarga

Pn Dhamirah nekad bisnes

Sebab nekad nak buat bisnes. Ramai yang dah nampak brand MIRAGOLD makin berkembang dan famous dalam Medial Sosial.

Jenama Miragold memang ramai yang dah kenal lagi-lagi dikalangan warga JDT.

Pn Dhamirah masa awal-awal berniaga emas ni punya lah susah sebab berniaga tak laku. Bisnes pun mula drop bila sales takda. Team yang bantu pun takda.

Dari A to Z Pn Dhamirah yang kena buat sendiri, nasib baik lah ada si suami yang boleh bantu untuk support dengan bantu untuk COD dan POSTAGE.

Detik-detik yang paling sayu, apabila seorang ibu tak dapat nak tunaikan permintaan anak tersayang.. Nak belikan mainan pun tak ada duit..

Tak ada orang nak pandang, tak ada orang yang hulurkan tangan untuk bantu.

Perubahan demi perubahan Pn Dhamirah dan suami nekad untuk bisnes dan terus buat dan dapat hasil yang cepat. Bisnes jenama Miragold kini dah makin berkembang.

Perkara betul yang Pn Dhamirah lakukan untuk gandakan jualan adalah dengan gunakan

strategi dalam Digital Marketing

Dengan konsisten Pn Dhamirah ikut dan buat tindakan lepas balik dari kelas bersama Tn Najib Asaddok.

Waktu tu, apa yang Pn Dhamirah buat adalah dengan secara konsisten tarik Like Marketing dan konsisten buat LIVE.

Ini antara formula yang Tn Najib Asaddok perkenalkan pada kunci yang pertama iaitu buat orang NAMPAK.

Syukur alhamdulillah, sekarang Pn Dhamirah berada di dalam Circle Ultimate untuk dapatkan shortcut dalam bisnes.

Pn Dhamirah nak percepatkan lagi bisnes grow berkali ganda.

Sales terbaru Pn Dhamirah capai 6 angka sebulan. Memang luar biasa dan pelanggan non stop datang kedai beli EMAS!

Pn Dhamirah takkan capai hasil yang sekarang jika beliau tak di paksa oleh suami untuk hadir ke kelas awal dulu untuk belajar ilmu DIGITAL MARKETING.

Bagi anda yang nak jadi sama seperti Pn Dhamirah yang nak ubah nasib bisnes dan keluarga, cepat buat tindakan yang pertama untuk cepat dapat hasil dengan daftar di www.momentumbisnes.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !