fbpx
blog najib asaddok

Nak Team/Staff Yang Menarik KEBERKATAN Bisnes?

Nak Team/Staff Yang Menarik KEBERKATAN Bisnes?

Siapa dekat sini ready untuk saya kongsikan satu perkara yang insyaAllah boleh bantu korang punya bisnes. Dalam bisnes ni confirm lah kita tak boleh nak buat sorang-sorang. 

Kalau buat sorang tu boleh tapi dapat takat tu je lah berbanding kalau korang jalankan bisnes beramai-ramai, selalunya apa yang kita dapat akan jadi lebih besar.

Kita kena tengok kalau dalam solat pun di suruh untuk berjemaah, maka Allah swt pasti nak berikan keberkatan dan kasih sayang pada siapa yang selalu berjemaah. 

Saya nak beritahu juga, apakah ketakutan saya sebelum ada team. Mesti ada ketakutan ni sebab saya dulu takut nak ambil orang, nak bayar gaji, takut nanti pekerja melawan, tak dengar kata..

Siapa yang rasa benda yang sama? Ada yang takut nak ambil orang tak dia bukan sekadar masuk buat kerja tapi dia ambil duit kita. 

Saya rasa macam ni.. Kenapa saya bawa topik ni sebab saya nak push uolls semua bawa bisnes ke satu level yang lebih besar. Jadi, berapa ramai dekat sini yang dah ready?

Saya mengambil sedikit masa ni untuk belanja anda Sarapan Minda Momentum hari ni. Okay, apa ketakutan bila kita nak ambil team ni? 

 Saya dulu takut tak boleh handle, saya takut tak boleh bayar gaji dan takut dia menghasut orang lain.. Apakah pengalam ngeri dan menakutkan yang menyebabkan korang takut juga nak ambil team?

Pada 2004 saya berniaga tapi start nak ada team pada 2013.. Amacam? Lama kan saya kerja sorang-sorang. Betapa takutnya saya dulu..

Korang nak ke nak saya share lebih lagi? Jom saya bongkar semua dalam video ni. Pastikan korang layan sampai habis tau..

Jangan ketinggalan sebab saya nak bimbing korang buat bisnes betul-betul supaya dapat capai impian dan gembirakan orang tersayang. 

Ready untuk join Kelas Roket Pemasaran Momentum, Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama yang bernilai RM10,000 dengan tawaran yang paling tak masuk akal..

Dalam Kelas RPM saya bimbing anda cara onlinekan bisnes, cara nak tarik pelanggan dalam online, cara nak buat sales cepat dan capai RM10,000 pertama..

Klik link ni untuk dapatkan tempat dan tawaran yang buatkan bisnes anda terus sustain dan meroket dengan cepat! → www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !