Dari Kancil Ke Kuda Merah..

Dari Kancil Ke Kuda Merah

Hari ni saya nak share beberapa benda khas untuk siapa yang ada impian dan cita-cita. Saya doakan semoga apa yang saya share ni menjangkiti anda. 

Saya pasti anda semua pasti ada impian masing-masing yang nak dicapai. Jadi macam mana anda nak capai semua impian anda? 

Haaa, saya nak share pagi ni macam mana nak capai, apa halangan dan bagaimana nak handle kalau ada halangan tu. Siapa ready nak saya share?

Saya nak share sejarah dan pengalaman saya dulu daripada guna kancil biru dan ada juga yang saya beli second hand tapi rosak sebab saya dulu tak mampu nak beli baru.. Saya salah beli dan melingkup sampai lah sekarang saya berjaya beli kuda merah.

Saya memang nak sembang je dengan korang secara santai, tapi insyaAllah penuh makna sebab sekarang ni kenderaan dah jadi satu keperluan.

Kalau cerita pasal kereta memang saya dari kecil lagi dah minat kereta. Selain daripada kita ada kesusahan hidup, saya fikir satu jer, “Bila dah besar esok, aku nak beli kereta banyak-banyak”.

Ada orang cakap dengan saya “Apa la membazir kumpul beli kereta, beli lah property”. Ye.. betul property pun saya ada, dah beli beberapa unit, saya ada office shoplot, saya simpan duit dan juga mencarum untuk EPF. 

Saya fikir balik bila ada orang mengata, saya malas nak layan dan fikir benda-benda ni.. Korang nak ke nak saya share lebih lagi? Jom saya bongkar semua dalam video ni..

Saya dan Team Momentum memang nak bantu ramai peniaga di luar sana dan saya tahu mungkin ada di antara anda yang terkesan dengan pandemik Covid-19. Jadi boleh ke beri peluang pada diri anda kali ni untuk saya bantu?

Apa yang saya buat ni bukan untuk diri saya tapi untuk korang semua. Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online dan Capai RM10,000 Pertama pada 23 & 24 Oktober 2021 di —> www.NakTarikPelanggan.com 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !