fbpx
blog najib asaddok

Penimbang Rosak

Penimbang Rosak

Sebelum saya nak cerita pasal penimbang rosak, saya nak share rezeki kita tidak akan di ambil oleh orang lain. Ia dah ditentukan oleh Allah swt sebelum kita lahir lagi. 

Bila kita tahu hakikat sebenar tentang rezeki ni, apa pun yang jadi kita akan redha. Apa yang kita boleh buat ialah fikir apa lagi yang boleh dibetulkan. Contohnya solat, banyak sedekah, betulkan cara bercakap dengan keluarga, pasangan dan orang lain. 

Banyak benda kadang-kadang kita hanya perlu betulkan sikit je untuk kita raih rezeki yang besar daripada Allah swt. Siapa setuju dengan apa yang saya cakap ni?

Jadi, saya doakan semoga kita diberi hidayah oleh Allah supaya tak lalai, leka dan lupa akhirat. Jadi saya sambung untuk topik hari ni pasal penimbang rosak..

Hari tu saya ajak suami saya pergi Cameron Highland sebab saya nak makan strawberi. Saya tak sangka la pula, suami saya ni dia ada akal yang luas untuk singgah sekali jumpa student Ultimate Partner.

Lepas settle di Cameron, saya turun dan terus teruskan perjalanan ke Utara. Elok-elok berat saya turun 2 kg terus naik ke berat asal. Hanya Allah swt yang tahu betapa kecewanya saya. 

Doakan saya ya sebab saya rasa penimbang saya rosak la, saya nak beli baru walaupun saya tahu bukan alat tu yang rosak tapi salah kita yang tak pandai jaga makan. 

Korang nak ke nak saya share lebih lagi? Jom saya share lagi pengalaman saya dalam video ni. Pastikan korang layan sampai habis tau..

Jangan ketinggalan sebab saya nak bimbing korang buat bisnes betul-betul supaya dapat capai impian dan gembirakan orang tersayang. 

Ready untuk join Kelas Roket Pemasaran Momentum, Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama yang bernilai RM10,000 dengan tawaran yang paling tak masuk akal..

Dalam Kelas RPM saya bimbing anda cara onlinekan bisnes, cara nak tarik pelanggan dalam online, cara nak buat sales cepat dan capai RM10,000 pertama..

Klik link ni untuk dapatkan tempat dan tawaran yang buatkan bisnes anda terus sustain dan meroket dengan cepat! → www.NakTarikPelanggan.com

18k stamped best site for fake watches planet ocean 24mm trusted sites buy replica watches it real online cheapest jaeger lecoultre replica tags under 112 dollar design watches ebay replica watches uk up percent off of relica santos in swiss made replica seamaster james orange replica tissot watches with swiss eta 2824 v6 factory tag watches replicas cape town work replica watches shanghai based link bracelet sale

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !