fbpx
blog najib asaddok

Nak tarik Pelanggan Guna Otak Ke Hati?

Nak tarik Pelanggan Guna Otak Ke Hati

Hari ni saya nak share topik yang sangat menarik dan boleh bantu korang sebab kadang-kadang problem usahawan adalah susah nak tarik ramai pelanggan.

Nak menarik minat dan kepercayaan pelanggan ni bergantung pada cara kita, sebab tu topik saya hari ni nak tarik pelanggan guna otak atau hati pelanggan?

Itu yang saya nak bagi supaya korang boleh faham apakah teknik dan cara yang betul sehingga menyebabkan pelanggan percayakan kita. 

Kenapa pelanggan ni susah sangat nak beli? Tak percaya, skeptikal dan bagi banyak alasan yang mereka berikan. 

Bila korang cakap tentang ciri-ciri produk, dia menggunakan sentuhan kepala otak atau head tapi kalau korang bercakap tentang masalah pelanggan atau apakah yang memberikan kesan pada dia dan orang tersayang, korang akan sentuh hati pelanggan.  

Faham ke faham? Ini yang saya nak tekankan, adakah kita kena sentuh hati je? Habis tu takkan pelanggan ni tak perlu tahu ciri-ciri produk? Mana satu sebenarnya?

Kalau korang faham benda ni mudah la korang nak buat kempen dan pemasaran online sebab bisnes online ni bukan setakat tahu nak tekan butang mana tapi korang juga kena tahu macam mana nak faham perangai pelanggan. 

Jom saya terangkan lebih lagi dalam video ni..

Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !