fbpx
blog najib asaddok

5 MAGIC Anda Wajib Ada Dalam Hidup!

5 MAGIC Anda Wajib Ada Dalam Hidup!

Hari ni saya nak share beberapa point penting dalam sesi Sarapan Minda Momentum iaitu apakah 5 MAGIC kalau korang buat, insyaAllah akan ubah hidup korang tapi ada syarat, kena ada TINDAKAN.

Apa benda yang kita belajar sekalipun, kalau tak ada TINDAKAN, ia tak akan jadi benda yang ajaib tapi menyebabkan bisnes korang GHAIB terus di muka bumi ni. Founder bukan found tapi not found!

Boleh faham ke faham? Benda pertama untuk buat korang lebih kaya dan berjaya ialah kena berdamai dengan kegagalan yang lepas .

Lupakan benda yang dah lepas dan move on supaya kegagalan ni tak menjadi penghalang untuk future success! Ramai orang yang susah nak move on dan anggap “Alaaaa, kalau aku buat lagi pun sama je macam hari tu…”.

Korang kena fikir setiap kejayaan ada yuran yang korang kena bayar iaitu kegagalan tapi korang kena faham dan set dalam mindset bahawa setiap kegagalan yang datang, Allah swt nak kita fikir apakah benda yang kita kena belajar atau learning point bila tak berjaya.

Saya dulu pun banyak kali gagal sampai takut nak buat sales, rasa diri tak boleh bila dah buat semua benda tapi tak berjaya. Ingat ya, benda paling mahal ialah apakah learning point yang korang belajar daripada KEGAGALAN lepas.

Siapa nak saya share point seterusnya? Saya akan bongkar semua MAGIC dalam video yang saya berikan ni.. 

Anda nak kami bantu naikkan jualan bisnes dan tarik lebih ramai pelanggan? Jom join channel telegram untuk dapatkan info lanjut di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !