fbpx
blog najib asaddok

Founder Not Found? Nak Meninggal Ke Bisnes Tu?

Founder Not Found Nak Meninggal Ke Bisnes Tu

Founder Not Found? Banyak bisnes yang saya nampak hari ni sedang nazak sebab tak diberikan makanan yang betul atau tak disuap dengan strategi yang betul sehingga menyebabkan bisnes jadi sendu, STUCK dan orang tak berminat.

Saya nak kongsikan beberapa kesilapan yang menyebabkan risiko Founder Not Found. Siapa dah ready nak saya share benda ni?

Orang yang berjaya tanda-tandanya dia buat benda yang LUAR BIASA, contoh benda yang biasa-biasa ni apa? Malas, suka duduk je, suka bertangguh, tak ada strategi, tak upgrade skill, angkat tangan pun tak nak dan ego tinggi. 

Sebab tu banyak bisnes meninggal, jadi teruk dan kita sebagai usahawan tak nak la jadi macam tu kan.. Benda yang menjadi keutamaan adalah macam mana nak turunkan ego dan hentak kepala ni supaya nampak benda yang betul, fokus dan benda yang lebih besar. 

Bila kita ego dan tak nak dengar pandangan orang, kita akan STUCK. Korang faham ke faham ni? Dapat sesuatu daripada sharing saya kali ni? 

Bila kita tak buat benda yang sepatutnya kita buat, takkan ada orang beli sebab tu saya selalu pesan, kita kena buat sesuatu yang kita tak pernah buat untuk dapat apa yang kita tak pernah dapat. 

Jangan buang masa dengan strategi yang tak buat duit, sampai bila korang sanggup tengok account bank kering kontang? Sampai bila korang sanggup tengok orang lain boleh menyumbang sesuatu pada keluarga tapi korang tak boleh bagi apa-apa? Cer jawab..

Banyak lagi yang saya nak share ni.. Pastikan korang tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

https://youtu.be/C4Dudvw8PNw

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !