Ramai Usahawan PECAH AMANAH! Akhirnya Tak BERKAT!

Ramai Usahawan PECAH AMANAH! Akhirnya Tak BERKAT!

Topik hari ni saya nak cakap pasal PECAH AMANAH sebab saya nampak ramai usahawan ada isu dari segi sales stuck dan paling sedih tak ada duit. Bila cakap tak ada duit bukan setakat tu je tapi sambung pada tak ada simpanan. 

Mungkin ada di kalangan korang yang kenal usahawan ni kan? Kita selalu nampak orang lain capai impian dan kejayaan tapi kita masih lagi tak capai. WHY? Ini lah sebab ramai usahawan sebenarnya tak perasan dia dah PECAH AMANAH!

Haaaa, siapa nak tahu pecah amanah yang mana saya maksudkan tu? Bukan rompak duit company tapi korang tak pegang amanah dari segi tanggungjawab pada Allah swt, keluarga, pasangan dan ibu bapa. 

Selain tu, tak jaga amanah dari segi MASA yang Allah dah bagi. Masa ni masalahnya kita gagal urus, kufur nikmat masa. Ada 24 jam sehari tapi buang masa layan netflix dan sebagainya sedangkan bisnes masih lagi tak senang. 

Saya sendiri pernah alami situasi yang sama.. Isteri saya yang terpaksa buat personal loan RM5,000 untuk sambut kelahiran anak yang pertama. Malu saya time tu, berniaga tapi saya rasa loser dan tak berguna. 

Siapa nak saya share point yang seterusnya? Saya akan kongsikan semua dalam video Sarapan Minda Momentum, jom layan jap..

Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !