fbpx

Nak Berkat Dan Nak Banyak Duit Dalam Rumahtangga?

Nak Berkta Dan Banyak Duit Dalam Rumahtangga

Assalamualaikum wbt, pagi ni saya nak share tentang macam mana nak berkat dan nak banyak duit. 

Ramai usahawan dan peniaga ada matlamat nak capai, contohnya nak ada simpanan, belikan rumah untuk mak ayah atau pun contoh nak pergi umrah tak ada satu pun matlamat tu yang tak perlukan duit. 

Even kalau dia letak impian “saya nak pergi toilet”, haaaa itu pun perlukan duit. Maksudnya semua benda memerlukan duit, banyak ke sikit memang kita semua perlukan duit. Anda faham ke faham ni? 

Topik pagi ni, saya nak bercakap bagaimana untuk nak berkat dan ada banyak duit. Kalau saya tengok balik pada yang sebelum ni, saya pun pernah berada dalam keadaan yang struggle dan tak ada apa-apa. 

Kalau anda yang berada dalam keadaan yang sekarang struggle dan tak ada duit, jangan pernah give up sebab macam saya dan isteri dulu memang suka berjalan tapi kami tak boleh nak pergi mana-mana sebab tak ada duit. 

Saya dulu berniaga sorang beb tak ada team, tak ada partner dan tak ada guru. Alhamdulillah slowly lepas tu saya buat tindakan untuk ubah hidup dan upgrade. 

Hari ni saya bukan nak bercakap yang saya ni bagus ke apa, tidak. Saya hari ni cuma nak share tentang perjalanan yang saya dah lalui dan mudah-mudahan anda dapat belajar sesuatu dari pengalaman saya. 

Anda ready ke ready ni? Nak ke nak saya share macam mana nak capai keberkatan dalam hidup dan bisnes? Pastikan anda tonton video ni sampai habis tau..

Anda nak saya bimbing dan berikan tunjuk ajar yang betul dalam bisnes? Banyak ilmu dan cara yang saya nak bagi. Untuk dapatkan maklumat dan bantuan, dapatkan di www.TelegramNajib.com 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !