fbpx
blog najib asaddok

3 Magnet Yang Anda Perlu Bina Supaya Boleh Menarik Ramai Pelanggan

3 Magnet Yang Anda Perlu Bina Supaya Boleh Menarik Ramai Pelanggan.

Assalamualaikum, sekali lagi kita dapat bertemu di dalam sesi Sarapan Minda Momentum dan saya rasa sangat bersyukur pagi ni dapat meluangkan masa untuk share apakah sebenarnya 3 magnet untuk kita nak bina dalam diri kita supaya kita boleh menarik lebih ramai pelanggan. 

Saya selalu cakap dengan anda cara kita berfikir akan menentukan tindakan. Jadi bagaimana kita nak capai sesuatu result atau hasil dia mesti datang daripada tindakan. 

Tindakan ni maksudnya kita kena buat sesuatu, faham atau faham ni? Masalah utama kita adalah nak bertindak tetapi apa yang jadi? Teragak-agak dan rasa “Kalau aku buat benda ni ye ke boleh berjaya?”.

Kita nak capai banyak benda tetapi problem dia adalah tindakan kita penuh dengan sangkaan, teragak-agak dan takut tak jadi seperti yang diharapkan

Jadi bagaimana kita nak mengurangkan ketakutan ni? Ramai peniaga risau tak boleh buat sales, risau buat bisnes tak jadi, risau takut bila buat Facebook Live orang mengata. Memang terlampau banyak kerisauan menyebabkan tindakan kita jadi lambat. 

Lebih teruk lagi banyak kecelakaan akan berlaku dalam hidup bila kita langsung tak nak bertindak. 

Semua masalah ni bermula daripada mindset dan emosi sebab tu dua ni kena selari. Mindset ni kita kena isikan dengan ilmu dan emosi kita kena sentiasa berikan satu kepastian, rasa nak bantu dan memberi.

Anda dapat sesuatu? Saya nak terangkan 3 magnet bagaimana untuk menarik ramai pelanggan. Kalau anda nak tahu lebih lanjut, jom tonton video ni sampai habis.. Boleh?

Anda nak saya bimbing dan berikan tunjuk ajar yang betul dalam bisnes? Banyak ilmu dan cara yang saya nak bagi. Untuk dapatkan maklumat dan bantuan, dapatkan di www.TelegramNajib.com 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !