fbpx
blog najib asaddok

Mentaliti Nak Bina Team Yang Power Untuk Tarik Pelanggan

Mentaliti Nak Bina Team Yang Power

Assalamualaikum wbt, hari ni saya nak berikan anda lebih banyak info untuk membantu bisnes anda grow dengan lebih besar sebab itu lah matlamatnya..

Itu lah perkara jika kita buat bisnes dengan baik, dia akan memberikan kesejahteraan, ketenangan dan bukan di dunia sahaja tetapi boleh juga di akhirat. 

Kita kena jadikan dunia ni sebagai jambatan kita di akhirat, kalau nak cemerlang di akhirat kita cemerlang dulu di dunia, jangan harap nak cemerlang di akhirat kalau dunia ni tak cemerlang. 

Anda faham tak apa yang saya cakapkan ni, berapa ramai yang faham dan nak jadikan ia sebagai satu kenyataan.

Sudah tentu kita nak jadikan perkara ni realiti ada banyak benda nak buat dan saya sentiasa berpegang pada benda kita kena buat benda yang tak pernah buat untuk capai apa benda yang kita tak pernah capai. Anda faham ke faham setakat ini?

Ramai yang tanya saya macam mana nak dapatkan team marketing dan sales yang superb? Ada yang masuk tapi bila bekerja dua tiga hari terus hilang..

Lebih teruk lagi bila ada yang bekerja tapi last-last yang yang buat kerja dia.. Sama je macam kerja seorang diri.

Ini adalah perspektif bagi seorang Founder atau business owner sebab saya ada pengalaman dipertanggungjawabkan dan diizinkan oleh Allah swt untuk memimpin team yang ramai.

Department yang paling besar adalah department marketing dan sales. Cuba anda bayangkan.. Jadi saya ada pengalaman yang saya boleh share dengan anda sebab saya dalam proses untuk membina lebih ramai team.

Saya nak anda dengar benda ni betul-betul. Boleh? Jangan lupa ajak kawan-kawan join sekali dengar perkongsian saya dalam video ni sampai habis…

Amacam? Anda dapat sesuatu daripada perkongsian saya? Nak ke nak kalau saya berikan lebih lagi. Jom dapatkan 6 E-Book Copywriting Yang Buatkan Pelanggan Rebut, Bukan Cabut secara PERCUMA di https://naktarikpelanggan.com/copywriting

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !