fbpx
blog najib asaddok

“Nak Bandingkan Dengan Kehidupan Dulu Memang Jauh Beza..”

Nak Bandingkan Dengan Kehidupan Dulu Memang Jauh Beza

Ini lah ayat yang saya dengar daripada student Ultimate, Hapipah Abu Bakar atau lebih dikenali sebagai Che Pah yang merupakan Founder Effary. 

Alhamdulillah, boleh kata sepanjang sesi Ultimate Personal Coaching (UPC) hari ni saya senyum je sebab terharu dan gembira dengan pencapaian Che Pah dalam bisnes..

Saya nampak peningkatan dia bukan sikit tapi masyaAllah banyak. Serius berbeza dengan yang dulu masa dia mula-mula UPC dengan saya. 

Alhamdulillah bermula daripada kelas RPM, Che Pah share dengan saya banyak perubahan yang berlaku. 

Kalau dulu branding pun orang tak kenal, nak buat live pun malu-malu kucing tapi sekarang orang dah percaya dan kenal brand Effary. Bukan tu jer, dalam masa sehari lebih 1,000 botol fabric perfume berjaya dijual. 

“Ini lah hasil didikan Sifu dan Team Momentum.. Syukur sekarang dah ada office sendiri, dah ada team seramai 9 orang dan Ejen berkembang jadi 300 orang. Terima kasih Sifu”.

Tahniah Che Pah, saya suka dengan pencapaian yang Che Pah. Semoga dapat bantu lebih ramai lagi orang lepas ni dan saya doakan semoga brand Effary dapat tembusi pasaran international lepas ni. 

Korang mesti terbakar dengan pencapaian Che Pah kan? Hasil buat tindakan yang betul akhirnya kejayaan dah jadi milik dia. 

Cer bayangkan kalau dia tak bertindak untuk pergi belajar.. Korang rasa dia berjaya capai ke apa yang dia sekarang?

Sebab tu dalam bisnes, kita kena ada ilmu dan guru yang boleh bimbing. Nak ke nak saya dan Team Momentum bantu?

Jom dapatkan Program Roket Pemasaran Momentum ni bernilai RM499, kali ni kami nak taja anda belajar secara PERCUMA dan pastikan anda dapat buat duit, buat sales pantas. Daftar PERCUMA sekarang di —> www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !