fbpx
blog najib asaddok

Rasa Kegatih Untuk Beri Lebih Banyak Sedekah dan Sumbangan

Rasa Kegatih Untuk Beri Lebih Banyak Sedekah dan Sumbangan

“Ya Allah Sifu, saya rasa bersyukur sangat sepanjang belajar ni saya banyak bersedekah ikut apa yang Sifu share dalam group…”

Gembira saya dengar bila Puan Rahina, Founder Inacalisya share dengan saya dalam Ultimate Personal Coaching (UPC) dan baru-baru ni dia lebih agresif beri sedekah dan sumbangan sampai tercari-cari tempat mana lagi dia nak pergi. 

Ini yang saya cakap dengan dia, bila kita start memberi, kita akan rasa ketagih dan rasa tak cukup. Kalau boleh nak bagi, bagi dan bagi lebih banyak lagi.

Best kan? Dalam masa yang sama kita rasa nak buat lebih baik dalam bisnes, nak naikkan lagi sales supaya sedekah pun boleh banyak tanpa berkira. 

Sebagai guru, saya tumpang bangga dengan Rahina. Sepanjang 2 tahun berada di dalam circle Ultimate ni pencapaian dia bukan sikit tapi banyak. Antaranya dia dapat beli kereta, rumah dan team semakin bertambah. 

Kalau sebelum ni dia malu nak buat live dan sales cukup-cukup makan tapi hari ni dia share dengan saya dah berjaya pecahkan total sales RM4.1 Juta. Amacam?  

“Satu lagi saya nak share dengan Sifu, ada dua team saya berjaya beli kereta. Satu kereta Honda City, lagi satu kereta Bezza”, kata Rahina.

Tahniah Rahina! Saya dan Team Momentum bangga dengan pencapaian Rahina, jangan stop untuk buat benda yang betul. InsyaAllah saya yakin Rahina dapat capai lebih banyak impian pada tahun 2022 ni. 

Saya doakan korang juga dapat capai kejayaan yang sama. Mulakan bertindak dari sekarang, insyaAllah dengan izin Allah kejayaan akan jadi milik korang. Aamiin.

Jom grab Program Roket Pemasaran Momentum ni bernilai RM499, kali ni kami nak taja anda belajar secara PERCUMA dan pastikan anda dapat buat duit, buat sales pantas. Daftar PERCUMA sekarang di —> www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !