fbpx
blog najib asaddok

Mindset Kita Di Ikat Ketat Supaya Miskin

Mindset Kita Di Ikat Ketat Supaya Miskin

Hari ni saya ada share kenapa hari ni ramai orang susah, miskin, kenapa ramai usahawan buat bisnes tak jadi, kenapa ramai usahawan stuck dan susah nak move on.  

Saya yakin dan percaya, korang yang berniaga ni nak kaya, berjaya dan betul-betul capai impian. Betul ke betul? Tapi ada satu perkara yang mungkin kita tak sedar yang sebenarnya sedang diikat.

Dalam banyak keadaan dan persekitaran, kepala otak kita diikat ketat supaya makin miskin, malas, tak nak berusaha dan always give up. 

Kita tak sedar benda ni, so apakata korang dengar apa yang saya nak share ni yang insyaAllah boleh bantu korang lepaskan ikatan tu dan pastikan ikatan tu tak boleh bawa kita ke arah kemiskinan. 

Kaya ni ada dalam pelbagai bentuk iaitu kaya rezeki, kaya kesihatan dan paling best kaya dalam kewangan. Jadi kalau korang tak nak terus susah dan struggle jom dengar lebih lanjut dalam video ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !