fbpx
blog najib asaddok

3 KUNCI Penting Nak Buat PELANGGAN REBUT Produk Anda

3 KUNCI Penting Nak Buat PELANGGAN REBUT Produk Anda

Hari ni saya nak share tentang kadang-kadang kita ni ditipu hidup-hidup oleh mindset atau senang faham kepala otak kita sendiri.  Kita ditipu dan di manipulate sebab setiap kali nak bangun, dia akan kata “Eh tidur lah dulu, lek dulu sebab awal lagi ni..Kalau kau tidur kau dapat rehat”.

Kita tak nak ditipu hidup-hidup oleh mentaliti kita, ditambah pula dengan bisikan syaitan. Jadi, korang kena dengar apa yang saya nak share ni..

3 kunci penting untuk peniaga di luar sana tarik pelanggan yang betul. Nombor satu adalah keutamaan kita, sama produk atau pelanggan yang mana satu kita patut utamakan?

Jadi bila kita nak menulis di Facebook, keutamaan kita adalah lebih tekankan masalah pelanggan, apa yang kita boleh bantu dan cerita  berapa ramai yang kita dah berjaya bantu. 

Bahaya beb kalau korang tak tahu nak utamakan siapa ini lah yang menyebabkan bisnes korang terbunuh. Nak ke nak saya share lebih lagi? Jom dengar dalam video yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !