fbpx
blog najib asaddok

Master Stokis Tak Sangka Sales Mendadak Naik Ke 5 Angka

Master Stokis Wan Azizi Tak Sangka Sales Mendadak Naik Ke 5 Angka

Kadang-kadang ramai orang yang tak pernah sangka dengan jadi Ejen produk ni boleh datangkan hasil yang lumayan kalau kena dengan strategi yang dilakukan. 

Tak semua Ejen perlu mengharapkan HQ yang bantu untuk buatkan marketing produk tersebut. Ejen lah kena bertindak dengan bijak dan betul untuk promosikan dengan cara tersendiri. 

Bagi Wan Mohd Azizi Bin Wat Mat yang merupakan Master Stokis Golden Salted Egg Peyek, dia start bisnes pada April 2020 sebagai Ejen produk. Dia bermula selepas bisnes yang wife dia buat stuck masa awal PKP hari tu. 

Kalau korang nak tahu, ibunya merupakan penguat semangat dia menceburkan diri dalam bisnes. Jelas pemuda berumur lingkungan 30 an ni, dulu emosi nya pernah terganggu disebabkan hutang yang dihadapi ibunya. Tak sanggup nak tengok jiran pandang semacam dan membawang sana-sini, dia nekad untuk lunaskan hutang keluarga. 

Segalanya bermula dari Roket Pemasaran Momentum pada bulan Disember haritu. Dia nak belajar banyak tentang ilmu dalam bisnes ni. Ni 3 perkara yang dia dapat sepanjang dalam kelas, 4 Kunci Pemasaran , Teknik Copywriting Yang Berkesan dan Setup Facebook Page. tak perlu tunggu masa yang lama dia konsisten untuk buat dan praktikkan. 

Usahanya berhasil dan banyak win yang dia dah capai. Sales bisnes dari RM10,000 naik ke RM100,000. Kini Wan Mohd Azizi, yang merupakan Master Stokis Golden Salted Egg Peyek ni dah ada Ejen seramai 150 orang. Jelasnya dulu family tak support untuk dia bukak bisnes tapi sekarang dah dapat sokongan dari family sendiri. Alhamdulilah, syabas. 

Lifestyle Wan Azizi juga dah semakin baik. Stok produk asyik tak cukup sebab terima permintaan yang tinggi dalam kalangan pelanggan. Win terbaru sepanjang jadi Ejen produk, dia dah capai sales tertinggi RM140,000 sebulan. 

Dah terbukti jadi Ejen produk ni boleh berjaya walaupun kita bukan Founder… Semuanya boleh asalkan ada tunjuk ajar yang betul
Kepada Ejen / Stokis di luar sana, saya nak jumpa anda dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Capai RM10,000 Edisi Khas Ejen. Daftar di www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !