fbpx
blog najib asaddok

Mana nak letak MARUAH diri kalau masih tak BERJAYA?

Mana nak letak maruah kalau tak berjayaMana nak letak maruah kalau tak berjaya

Tanpa tindakan yang betul kita akan banyak buat silap sebab tu penting setiap pagi untuk kita bangun lebih awal dan jangan buang masa. 

Bila kita dah buat keputusan untuk berbisnes, kita mesti letak apa benda yang kita nak capai dan letakkan bila dah berjaya nanti kita boleh bantu ramai orang.. 

Siapa setuju dengan saya? Pastikan korang alert tau sebab kadang-kadang apa benda yang kita cakap ni banyak yang korang tak pernah terfikir pun…

Sebab tu saya tolong beritahu dan cakapkan kepada korang semua.. Jadi nombor satu benda yang sangat penting untuk berjaya, korang kena ada passion atau semangat..

Kalau bangun pagi pun malas dan rasa bosan, macam mana korang nak kejar kejayaan kalau tak ada passion. Bila kita buat sesuatu yang kita minat, insyaAllah kita mudah tarik kejayaan. 

Mungkin ada di antara korang ada passion nak bantu orang macam saya.. Mungkin nak melahirkan orang yang berniaga contohnya HQ yang ada Ejen..

Letakkan numbers yang korang nak capai sebab kita tak boleh buat sesuatu tanpa matlamat yang jelas.

Faham ke faham ni? Banyak lagi yang saya nak share dan saya akan terangkan semua point dalam video yang saya berikan ni..

Anda nak info yang boleh bantu naikkan jualan bisnes dan tarik lebih ramai pelanggan? Jom join channel telegram untuk dapatkan info dan maklumat lanjut di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !