fbpx
blog najib asaddok

5 Nasihat Jadi Isteri Usahawan Yang Nak Berjaya.

5 Nasihat Jadi Isteri Usahawan Yang Nak Berjaya

Hari ni saya nak share 5 nasihat berdasarkan pengalaman saya sendiri tentang apa yang kita perlu ada jika kita nak suami jadi ahli perniagaan atau usahawan yang berjaya..

Percaya lah semua kita boleh buat tapi kadang-kadang kita lupa. Korang ready ke ready ni?

Yang pertama sekali kita kena jadi pasangan yang easy going yang saya selalu remind diri saya untuk bertenang dan tak payah nak beratkan sesuatu perkara. 

Contohnya suami saya ni dah sedia berat dan terbeban dengan tanggungjawab. Beliau kena fikir untuk naikkan bisnes. Jadi tugas saya sebagai isteri kena jadi orang yang easy going. 

Tapi kena ingat easy going macam mana pun ada benda yang kita kena fokus dan aggresif. Terutama sekali bila tetamu nak datang rumah. Saya akan pastikan rumah bersih dan ada makanan untuk dihidangkan.

Siapa nak saya bagi point kedua? Kita kena sentiasa sangka baik dengan suami sendiri tapi apa yang saya cakap ni memang senang nak sebut tapi nak buat tu payah. 

Tak ada seorang suami atau isteri dalam dunia ni yang perfect, jadi apa yang kita kena buat? Kita kena berlapang dada walaupun ada benda yang berat dalam hati. 

Nak ke nak saya share lebih lagi? Saya akan kongsikan semua dalam video ni… Jom tonton sampai habis. Boleh? 

Korang nak info yang boleh bantu naikkan jualan bisnes dan tarik lebih ramai pelanggan? Jom join channel telegram untuk dapatkan info dan maklumat lanjut di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !