Banyak Sangat Yuran Yang Rugikan Saya

Banyak Sangat Perkara Yang Rugikan Saya

Saya faham buat bisnes ni bukan satu benda yang mudah, tak buat bisnes pun bukan mudah nak hidup, banyak cabaran yang kita perlu hadapi. 

Kalau tak bekerja pun susah juga, tetap akan ada cabaran sebab tak ada benda yang dalam dunia ni tak ada cabaran. Semua perkara pasti akan ada cabaran. 

Hari ni saya nak kongsikan dalam hidup kita ni terlalu banyak benda yuran kita terpaksa bayar dan yuran ni merugikan. Nak ke tak nak kita kena bayar dan pilihannya sama ada kita bayar yuran di tempat yang betul atau salah. 

Tak ada benda dalam dunia ni percuma, nak masuk toilet pun kena bayar. Betul ke betul? Sama juga dalam bisnes apa yang saya nampak dan dah lalu..

Masa saya mula-mula bisnes dulu banyak benda yang saya tak tahu.. Kalau korang tanya macam mana nak ada team dan staff yang bagus. Saya dulu pun tak tahu macam mana nak dapatkan team.

Jadi apa yang berlaku, terlalu banyak kerugian bila kita mulakan sesuatu tanpa kita tahu dan ada ilmu. Bisnes nak ke tak nak mesti terus berjalan dan kita mesti dapatkan customer. 

Korang okay ke okay setakat ni? Saya akan share lebih lagi dalam video ni.. Jom tonton sampai habis..

Jom bertindak sekarang dengan join kelas Kuasai Pemasaran Online (KPO) secara PERCUMA. Info dan maklumat lanjut boleh dapatkan di → www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !