fbpx
blog najib asaddok

Macam Mana Nak Kekal Bersemangat Dalam Berniaga?

Macam Mana Nak Kekal Bersemangat Dalam Berniaga

Saya ada terima soalan bagaimana nak kekal bersemangat dalam berniaga? Macam semua orang tahu dalam berniaga ni kita memang akan ada turun naik, penuh dengan cabaran serta banyak suka dan duka. 

Kadang-kadang kita memang dah semangat tapi nak kekalkan tu yang payah, ini tak lain tak bukan saya share untuk ingatkan diri saya dan kita semua. 

Kita ada tanggungjawab yang besar sebab tu kena sentiasa semangat, bukan semangat buat kerja je tapi juga semangat berniaga, semangat nak ikut jadual harian dan semangat untuk bantu lebih ramai orang yang memerlukan. 

Saya faham kadang-kadang kita stress, down dan malas nak bertindak. Persoalannya sekarang apa yang kita buat ni untuk siapa dan atas suruhan siapa?

Kita kena selalu betulkan niat mencari rezeki ni adalah ibadah dan memberi manfaat kepada ramai orang, berkasih sayang adalah suruhan Allah swt.

Korang okay ke ni? Jom saya teruskan share dalam video yang saya berikan ni. Pastikan korang tonton sampai habis.

Tahniah kepada lebih dari 10,000 orang yang telah mendaftar ke Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Bisnes Comeback 2022. 

Jangan risau pada yang belum daftar tu boleh cepat-cepat dapatkan tajaan kelas RPM bernilai RM499 di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !