fbpx
blog najib asaddok

Betulkan Cara _____ Untuk Tarik Rezeki JUALAN & Keberkatan

Betulkan Cara _____ Untuk Tarik Rezeki JUALAN & Keberkatan

Hari ni saya share something yang boleh bangkitkan semangat kita sebab saya percaya satu benda manusia ni ada cabaran dalam nak kekalkan semangat yang selalu turun naik. 

Saya faham bila kita buat bisnes, apa yang kita harapkan adalah kita ni nak menarik lebih banyak rezeki. Paling penting kita bukan nak sales tu sekali je tapi nak berterusan, berpanjangan dan berkah insyaAllah. 

Cara untuk tarik lebih banyak rezeki ialah yang pertama kena betulkan cara kita berfikir dan kita rasa sebab Allah sentiasa bersama dengan sangkaan hamba-Nya. 

Benda ni lah Allah nampak dan pandang, kalau kita bersangka baik insyaAllah Allah akan murahkan rezeki kita. 

Apa sahaja kita buat kena niatkan juga pada Allah swt. Saya pun sama lebih kurang juga kadang-kadang terlupa untuk start sesuatu dengan niat kerana Allah swt. Kita selalu fikir nak untung padahal Allah yang menggerakkan hati customer untuk beli dengan kita. 

Nombor dua, kesedaran yang saya dapat adalah betulkan apa sahaja yang kita minta semua kepada Allah bukan kepada makhluk. Kita jangan terlalu mengharap team, Ejen dan Stokis untuk buat sales..

Bila buat macam ni, bermaksud kita sangka sales yang banyak datang daripada kekuatan mereka. MasyaAllah, kadang-kadang saya sendiri lupa benda ni. 

Apa pun yang kita nak, minta la melalui Allah. Korang okay ke okay saya share setakat ni? Saya nak share lagi beberapa point dalam video yang saya berikan ni..

Tahniah kepada lebih dari 10,000 orang yang telah mendaftar ke Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Bisnes Comeback 2022. 

Jangan risau pada yang belum daftar tu boleh cepat-cepat dapatkan tajaan kelas RPM bernilai RM499 di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !