fbpx
blog najib asaddok

Macam Mana Che Pah Survive? Duit Tinggal RM5 Jer…

Macam Mana Che Pah Survive Duit Tinggal RM5 Jer..

Tak semua orang dilahirkan senang dan berharta. Ada yang kena berhempas pulas untuk menyara diri dan keluarga. Bagi Hapipah binti Abu Bakar atau mesra dikenali sebagai Che Pah, segala kesusahan hidupnya dulu membuahkan hasil bila dia berjaya raih RM993,000 pada tahun 2020. 

Duit Tinggal RM5 Jer Dalam Dompet

Kongsi Founder Effary ini, “Pernah hanya tinggal RM5 jer dalam dompet.. Hanya Allah je yang tahu susah masa tu dengan anak yang masih bersekolah, sampai saya terpaksa ketuk pintu rumah orang untuk kutip baju-baju kotor untuk di cuci”. 

Kalau orang lain mungkin dah give up tapi Che Pah terus kuatkan semangat demi keluarga terutama sekali anak-anak.. Kalau nak ikutkan, hujung 2019 bisnes dia hampir-hampir nak ditutup dah sebenarnya.

Join Kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM)

Nak tahu apa yang dia buat? Berbekalkan duit yang ada masa tu, Che Pah join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) yang berlangsung di Shah Alam.

 

Siapa sangka, lepas dia ikut sebiji yang Tuan Najib Asaddok ajar dalam kelas dan betulkan kesilapan dalam bisnes.. Sales daripada RM3,000 terus meningkat ke RM100,000 sebulan. Hebat ke hebat?

Benda betul yang dia buat ialah pergi belajar, berada dalam circle yang betul dan give more value pada pelanggan sebab dia berpegang pada kata-kata Najib Asaddok “People Buy With Thier Heart, Not Their Head”.

Tambah Che Pah, dia bersyukur sekarang dah berjaya keluarkan produk fabric perfume jenama sendiri, team semakin bertambah, sales meningkat setiap bulan dan baru-baru ni Effary dah berpindah ke office baru..

“Alhamdulillah, kalau dulu menangis sebab terpaksa tutup dua kedai dobi tapi sekarang menangis sebab stok tak cukup.. Terima kasih Sifu & Team Momentum.. Tanpa bimbingan Sifu, mungkin saya hanya pencuci baju dobi je”, ujar Che Pah yang kini berada dalam circle Ultimate.

Jangan Pernah Give Up!

Pesan Founder Effary ni, paling penting dalam bisnes ni kita kena buat benda yang kita tak pernah buat supaya kita dapat apa yang kita tak pernah dapat.. Ye betul, nak senang ni tak mudah tapi jangan pernah give up. 

Korang nak ke nak berjaya macam Che Pah? Apa kata korang buat tindakan sekarang dengan join kelas Onlinekan Bisnes Anda Finale secara PERCUMA pada 3 April 2021 (Sabtu)

Daftar di —> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !