fbpx
blog najib asaddok

Abaikan Umpatan Orang, Wanita Ini Akhirnya Berjaya Buat RM49K Sebulan!

Abaikan Umpatan Orang, Wanita ini Akhirnya Berjaya Buat RM49K Sebulan

“Sebelum ni saya dihina dan dicaci tak punya apa-apa, kereta tak ada dan kerja gaji kecil…”

Begitu la yang pernah dialami Founder Quinn Collection, Nur Izzati Syafdi Rahman yang lebih dikenali sebagai Izzati. Dia dulunya seorang kerani dalam masa yang sama bisnes secara part time sebab nak cari duit lebih.

Kongsi Izzati, pengalaman pahit yang terjadi dalam hidup bila dia diberhentikan kerja dan rasa menyusahkan mak ayah. Ye la, sebagai anak sulung dalam keluarga, Izzati sepatutnya bantu ringankan beban keluarga tapi lain pula jadinya.

Kalau korang berada di tempat Izzati, tentu korang rasa benda yang sama kan? Tak cukup dengan tu dihina orang sekelliling. Siapa je tak sedih…

Izzati terus buat keputusan untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan November 2020. Tak sangka, daripada kelas RPM banyak yang dia belajar terutama sekali teknik yang betul untuk tarik pelanggan.

Bagi Izzati, dia nak buktikan pada orang lain yang dia juga boleh berjaya. Tapi, dia sedar untuk capai semua ni tak semudah petik jari, dia perlu sabar, konsisten dan sentiasa upgrade ilmu supaya tak ketinggalan. 

Tak berhenti setakat tu, dia join circle Platinum sebab nak dibimbing. Korang jangan terkejut tau, baru sebulan dalam Platinum dia dah boleh buat RM49,000 sebulan. Amacam? Sales daripada RM5,000 sebelum join kelas.. Sekarang dah boleh buat sales 5 angka.

Alhamdulillah, sekarang dia dapat saving RM10K sebulan, beli kereta baru dan beri keselesaan pada keluarga terutama sekali mak ayah. Korang mesti gembira dengar pencapaian Izzati ni kan?

Best ke best bila bisnes ni nampak hasil, ada duit, kewangan yang bagus dan dapat bahagiakan keramat hidup. Sekaligus boleh tutup mulut orang yang mengumpat sebelum ni. Korang tak nak ke capai benda yang sama?

Izzati ni tak ambil masa yang lama pun untuk capai sales lebih RM10,000 sebulan, sebab dia sentiasa on track, ada orang yang bimbing dan tunjuk apa next step yang dia perlu buat.

Apa kata korang buat tindakan sekarang dengan join kelas Onlinekan Bisnes Anda Finale secara PERCUMA pada 3 April 2021 (Sabtu)

Daftar di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !