fbpx
blog najib asaddok

“Layak ke Untuk Aku Berimpian?”

Kesusahan Yang Saya Rasa Buatkan Saya Takut Nak Berimpian

Puan Norijannah Bt Roslan merupakan Marketing Executive Kluang Gadget Group Sdn Bhd. Sebelum ni dia hanya sebagai suri rumah. 

Kalau dulu, Norijannah langsung tak berani untuk berimpian sebab dia takut dia tak kan capai apa yang dia impikan. Dia hanya berani untuk pendam sahaja. 

Masa mula-mula PKP diumumkan, kedai dia dan suami terpaksa shutdown sementara dan tak boleh nak jalankan apa-apa aktiviti langsung. Masa ni memang struggle nak survive sebab zero income. 

Tak nak terus sedih dan tak buat apa-apa tindakan, dia bertindak untuk pergi belajar untuk tahu apa yang boleh dia buat untuk survive. Berkat ilmu yang dipelajari, dia start untuk combo kan produk yang dia jual. 

Tak sangka dari idea ni sales bisnes terus melonjak lebih RM100,000. Sebelum ni, Norijannah tak pernah terfikir impian yang dia ada. Banyak perkara yang dia pelajari dan sehingga harini, ilmu yang diberi buatkan dia berani untuk berimpian. 

Bukan sahaja peningkatan dari segi sales, tapi dari segi personal juga. Sekarang dia juga dah ada team yang ramai. Best kan bila ada yang guide sampai sejauh ni?

Kalau korang nak tahu ni tiga perkara yang dia dapat masa belajar dalam kelas. Pertama, cara buat Facebook Live yang betul. Daripada malu pada mulanya. Sekarang dia dah mahir untuk buat Facebook Live. 

Kedua, buat Like Marketing untuk tarik lebih ramai pelanggan. Kalau dulu followers di page Facebook hanya sedikit, sekarang dah semakin ramai dan berkali ganda. 

Seterusnya, belaajr cara buat like marketing dengan betul. Banyak lagi perkara yang dia baru tahu sehingga harini. 

Saya bangga tengok pencapaian dia sehingga kini. All the best Puan Norijannah. Jom join waiting list untuk jadi orang yang pertama tahu maklumat tentang Strategi Online Rocket Marketing (STORM). Klik di www.momentuminternet.com/storm 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !