fbpx
blog najib asaddok

LAGI SEKALI TUAN NAJIB BUAT HAL SAMPAI MASUK ASTRO AWANI..

Lagi Sekali Tuan Najib Buat Hal Sampai Masuk Astro Awani

MOMENTUM INTERNET: Dulu Tuan Najib Asaddok CEO kepada Momentum Internet Sdn Bhd pernah digelar penipu disebabkan beliau jual air liur sahaja. Tapi beliau tidak pernah hiraukan semua kecaman netizen di luar sana.

Apa yang membanggakan pada tahun 2020 atas izin Allah usahawan-usahawan yang dibimbing oleh beliau dan Team Momentum masih dapat capai sales jutaan ringgit dalam masa setahun walaupun PKP melanda.

Pada tahun 2021 Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum Internet lebih bergiat aktif untuk membantu 100,000 usahawan dalam kelas Roket Pemasaran Momentum Nak Tarik Pelanggan (RPM).

Tema kelas RPM kali ini Tarik 10 Kali Ganda Lebih Ramai Pelanggan yang memang fokus kepada digital marketing menggunakan platform Facebook. Kelas RPM ini akan berlangsung pada 6 & 7 Februari ini.

Tuan Najib Asaddok sangat yakin yang bisnes online ini akan menjadi tumpuan utama kepada semua rakyat Malaysia memandangkan negara kita masih belum bebas dengan wabak Covid-19.

Tuan Najib Asaddok dan semua Team Momentum Internet tak berputus asa untuk membantu usahawan yang terjejas dengan wabak Covid-19 untuk onlinekan bisnes mereka supaya mereka masih boleh buat income walaupun kedai tak boleh di buka.

Momentum Internet sasar 100,000 usahawan digitalisasi perniagaan

Jangan risau kepada usahawan dekat luar sana yang takut bisnes tak boleh jalan disebabkan Movement Control Order (MCO) Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum Internet nak bantu anda di dalam Roket Pemasaran Momentum Tarik 10 Kali Ganda Lebih Ramai Pelanggan yang akan berlangsung pada 6 & 7 Februari 2021 nanti.

ASTRO AWANI -> RPM2021

Ada berita yang paling best sekali RPM kali ini Tuan Najib dan Team Momentum TAJA RM10,000 untuk anda semua yang betul-betul komited nak belajar.

Justeru, kelas RPM ini akan berlangsung secara virtual online. Anda tak perlu ke mana-mana hanya duduk di rumah dan belajar. Dah banyak benda anda akan jimat, contohnya seperti jimat masa, jimat wang minyak dan hotel. Anda hanya perlukan internet dan device laptop atau phone sahaja untuk join kelas RPM ini.

Jika anda betul-betul nak dibantu oleh Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum? Jom terus buat tindakan daftar secara PERCUMA sahaja di website www.naktarikpelanggan.com

Jangan lepaskan peluang anda, ajak kawan-kawan sekali untuk daftar secara PERCUMA.

—> www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !