fbpx
blog najib asaddok

Kisah Atikah Seorang Kerani, Peniaga Pasar Malam dan Kini Pengusaha Kasut

Kisah Atikah Seorang Kerani, Peniaga Pasar Malam dan Kini Pengusaha Kasut

Bila tengok gambar Puan Atikah Zalani sekarang ni, terharu dan bangga sangat. Kalau korang nak tahu, dulu min suka follow journey dia dari awal. Dia sanggup gadai motosikal dan van kesayangan untuk survive dalam bisnes. 

Buat bisnes ni tak mudah. Tapi pengorbanan Puan Atikah ni buat min salute. Dah la siang dia kerja sebagai kerani, penat belum hilang malam nak berniaga pula. Balik-balik kerja nak pasang khemah,nak susun kasut. Belum lagi kalau hujan silap-silap nak meniaga pun tak boleh. Kalau nak ikutkan penat, memang dah berhenti dah buat semua ni.

Sebenarnya Puan Atikah start follow Najib Asaddok dari 2016 lagi, selalu join seminar kecil Najib Asaddok je pada masa tu dan sekarang rasa sangat bersyukur diberikan rezeki untuk berada dalam circle Ultimate.

Siapa sangka kan rezeki Allah nak bagi cepat ke lambat dia tetap bagi. Baru je join kelas beberapa bulan dah dapat peningkatan sales yg sangat mendadak!

Baru baru ni, dia tak sangka dapat pergi Dubai bersama Ultimate Partners yang lain. Tak pernah termimpi langsung untuk sampai ke sana. Min harap mana tahu, disebabkan usaha yang konsisten ni, bisnes Puan Atikah berkembang hingga ke pasaran luar negara. 

Berjaya bina team sendiri

Kalau sekarang ni mungkin korang tengah buat dua tiga kerja untuk survive dalam bisnes dan hidup, saya harap sangat ada perubahan yang berlaku dalam diri korang. Perubahan ni bukan sahaja untuk korang tapi juga keluarga. 

Jom saya bantu korang untuk naikkan sales sekaligus ada perubahan yang berlaku dalam hidup. Join di www.TelegramNajib.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !