fbpx
blog najib asaddok

Kisah Anak Muda Ini Undang Sebak, Terpaksa Berlapar Sebab Tak Ada Duit Nak Makan

Kisah Anak Muda Ini Undang Sebak Terpaksa Berlapar Sebab Tak Ada Duit Nak Makan

Di musim Lockdown dan PKP ni, ramai orang yang seronok mencuba pelbagai resipi baru, tak kurang juga ada “berperang” tak ada idea nak masak apa.. Tanpa kita sedar sebenarnya ada keluarga yang susah, struggle, tertekan dan tak ada duit nak makan ekoran bisnes terjejas akibat PKP.

Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul, ini lah yang kami daripada Team Momentum rasa bila dengar perkongsian daripada Muhammad Haris bin Mohd Fadzli, Master Stokis Lenisa.

Pemuda yang berusia 23 tahun ni dah lalui kesukaran hidup sebelum ni sebab tak ada duit nak makan. Lebih teruk lagi, setiap hari dia akan gelisah mengenangkan hutang yang belum dilangsaikan. 

Bukan RM1,000 bukan juga RM10,000 tapi hutang yang dia tanggung berjumlah hampir RM200,000. Ya Allah, struggle nya dia masa ni.. Setiap malam jari jemari sibuk berkira, bukan sebab kira berapa duit yang masuk tapi berapa sisa yang bakal tinggal selepas tolak pinjaman..

Korang kenal siapa yang mengalami nasib yang sama? Ditambah pula dengan keadaan PKP ni, Haris betul-betul tertekan bila dia diberhentikan kerja dan hilang sumber pendapatan dalam sekelip mata…

Anak muda ini berkata, “Saya mula nampak sinar harapan bila pergi belajar dengan Najib Asaddok dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Jun 2020”.

Korang nak ke nak tahu apa yang dia buat lepas pergi belajar? Haris terus bertindak untuk setup Facebook Page, buat Facebook Live, Like Marketing dan bina engagement dengan pelanggan. 

“Alhamdulillah satu persatu rezeki datang, sales yang pada mulanya kosong mula naik ke RM5,000 kemudian pergi ke RM10,000 dan sekarang dia dah berjaya buat RM94,000 sebulan”, ujarnya syukur.

Lebih memeranjatkan lagi, dalam masa 5 bulan dia dapat selesaikan hutang yang bernilai RM200,000. Hebat kan? Sekarang dah tak ada lagi fasa stress, tertekan dan tak boleh tidur malam..

Tahniah Haris! Kami daripada Team Momentum bangga di atas pencapaian Haris. Kalau korang nak tahu, win dia bukan dari segi sales je tapi juga dia dapat pindah ke rumah baru yang lebih selesa dan dah ada 160 orang Ejen di bawahnya.

Korang nampak ke nampak? Muda atau tua bukan penghalang untuk seseorang tu berjaya. Haris ni baru berusia 23 tahun tau, tapi dah berjaya capai impian dan bahagiakan orang tersayang. 

Korang mesti teringin nak capai benda yang sama macam Haris kan? Apa kata beri diri korang peluang untuk kami bantu. Saya tak sabar nak jumpa korang dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama.

Kelas ni berlangsung selama dua hari pada 23 & 24 Oktober 2021. Segera daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !