fbpx
blog najib asaddok

Keraskan kepala atau ______ untuk berjaya!

Keraskan Kepala Atau ...... Untuk Berjaya!

Saya harap korang semua masih okay masa lockdown ni, mudah-mudahan lockdown ni mencapai tujuan dan hajat kita semua insyaAllah.. Saya nampak ada yang baca yassin seluruh negara, tak kurang juga ada yang baca ratib al-attas dan al mathurat

Semoga amalan-amalan atau apa sahaja benda yang kita boleh mohon kepada Allah swt untuk hapuskan wabak Covid-19 ni, insyaAllah sama-sama kita usahakan. 

Hari ni saya nak berikan macam kebiasaan yang kita berikan iaitu edisi sarapan minda momentum (SMM) yang saya nak berikan dan harap ia dapat berikan korang semua semangat , bertenaga walaupun kita semua berada dalam lockdown..

‘You must ready not to be ready’, sama lah macam lockdown ni mana ada orang yang ready. Korang ready ke? Sama lah macam saya… Kita terpaksa berdepan dengan sesuatu yang kita tak jangka dan tak sedia pun..

Jadi saya nak berikan korang semua semua sedikit sebanyak inspirasi dengan tajuk dia keraskan kepala atau ……. untuk berjaya.

Untuk berjaya ni adakah cukup keras kepala atau kejap lagi kita nak terangkan apa lagi pilihan yang kita patut berkeras ataupun orang kata tetap pendirian.. Faham ke faham ni?

Kadang-kadang dalam bisnes ni kita kena keraskan hati, jiwa atau keraskan minda. Nak berjaya ni kita kena berpegang pada pendirian. Bukan orang cakap dan tegur sikit kita terus melenting, down dan give up. Senang nak faham, senang nak koyak.

Saya nak cakap ini la benda yang perlu dilakukan, korang kena kentalkan jiwa, kentalkan hati supaya tak mudah goyah dan koyak.. Sebenarnya banyak lagi saya nak share dengan korang semua. Apa kata tonton video ni sampai habis.. Jom!

Anda nak ke nak saya dan Team Momentum bantu? Jom sertai Bimbingan 30 Hari dan Roket Pemasaran Momentum (RPM) Copywriting Ayat Power dengan tawaran serendah RM30 sahaja.

Dapatkan segera di https://naktarikpelanggan.com 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !