fbpx
blog najib asaddok

Berbagi kasih, BISNES atau KELUARGA?

Berbagi Kasih, BISNES atau KELUARGA?

Memang ramai yang sedang buat bisnes tak kira lelaki atau perempuan dan hampir 60% tergolong dari kalangan usahawan wanita.

Wanita ni kita dah sedia maklum dia seorang ibu dan isteri. Dalam masa yang sama dia kena jadi ketua kepada company dia. Banyak tanggungjawab yang dia galas dalam satu masa

Jadi macam mana nak bahagikan masa? Kadang-kadang dalam waktu dia nak kejarkan untuk capai impian bagi sesebuah company tu, dia punya target dan sebagainya..

Manusia ni bila dah fokus pada satu benda, dia terlupa part yang lain, lebih-lebih lagi bila dia seorang isteri, bila sibuk bekerja dan uruskan bisnes, selalu dia selalu terlupa tanggungjawab dia sebagai seorang isteri..

Dia tak sengaja pun, para suami jika korang sedang baca perkongsian saya ni.. percaya lah isteri korang sebenarnya tak sengaja…

Bersihkan hati kalian para suami, ulang-ulang cakap dalam hati. Oh dia tak sengaja. Sebagai manusia dia juga tak sedar yang dia terlepas pandang.. Kita kena selalu ingatkan diri bahawa pasangan kita ni tak sengaja. 

Macam mana nak seimbangkan antara bisnes dan keluarga? Kenapa nak buat pilihan kalau kita boleh pilih dua-dua. Nak berjaya dalam bisnes dalam masa yang sama dapat bahagiakan keluarga.. 

Nak ke nak tahu macam mana? Apa kata tonton video ni sampai habis sebab banyak yang saya nak share dengan korang…

Anda nak ke nak saya dan Team Momentum bantu? Jom dapatkan bimbingan selama 30 hari bersama saya dan Team Momentum.

Nilai asalnya RM10,000 tapi atas dasar solidariti kami, anda hanya perlu laburkan RM30 sahaja. Dapatkan segera di https://naktarikpelanggan.com 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !