fbpx
blog najib asaddok

5 Sebab Anda Perlu Sayang Haters…

5 Sebab Anda Perlu Sayang Haters

Bila baca headline mesti korang dah tertanya-tanya kan? Biar betul? Kenapa kita nak kena sayang haters?

Sebelum tu saya nak tanya adakah korang semua ada haters? Haters ni maksudnya dia tak suka kepada kita bukan sekadar tak suka tapi dia akan cuba bagi kita lemah semangat dan memastikan kita tak berjaya..

Haters ni akan pastikan kita terus gagal, gagal dan gagal. Haaa, ini lah haters. Paling mudah nak terangkan orang macam ni dia tak happy bila lihat kita happy. Sedihnya bila jumpa orang macam ni..

Tanpa kita sedar sebenarnya haters ni bukan lah orang yang jauh daripada kita, orang yang kita tak kenal tapi kadang-kadang haters ni sangat rapat dengan dan dekat dengan kita..

Haters ni ada banyak level, bukan satu level je tapi dia ada level satu dua tiga. Haaa, macam tu la tapi saya nak cakap kenapa haters ni nak jatuhkan kita? Dan.. kenapa kita perlu sayang dia?

Why why why? Kenapa perlu sayang haters? Korang kena ingat salah satu daripada penyumbang kepada kejayaan dalam bisnes adalah sebab haters

Lebih menyedihkan pada peringkat awal dia bukan orang jauh pun tapi dia orang terdekat, mungkin ahli keluarga dan kawan baik sendiri.. Korang nak tahu lebih lagi? Jom tonton video ni sampai habis sebab banyak saya nak share ni..

Korang nak ke nak saya dan Team Momentum bantu? Jom dapatkan bimbingan selama 30 hari bersama saya dan Team Momentum.

Nilai asalnya RM10,000 tapi atas dasar solidariti kami, korang hanya perlu laburkan RM20 sahaja. Dapatkan segera di https://naktarikpelanggan.com 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !