fbpx
blog najib asaddok

5 Ujian Kalau Lulus, Sales Makin Banyak..

5 Ujian Kalau Lulus, Sales Makin Banyak

Dalam keadaan PKP yang tak habis habis PKPP PKPB PKPD ni pernah ke orang terfikir apa yang akan jadi pada bisnes?

Kami tak nak la korang fikir sendiri sebab kami nak bantu korang untuk tolong fikirkan bersama-sama apakah benda yang kita patut lakukan dengan baik. InsyaAllah..

Jadi saya nak bawakan tajuk khas hari ni ialah 5 ujian kalau lulus, sales makin banyak masuk. Best ke best tajuk hari ni?

Tak kira la ada sebagai peniaga atau usahawan, Fouder, Ejen ke. Cer fikir apakah 5 bentuk ujian yang biasanya kita akan lalu? Ni saya dah bagi soalan bocor ni beb sebab kami dah lalu dan ramai anak murid saya yang dah lalu benda ni. 

Dalam hidup ni kalau ujian tu belum cukup yang kita lalu, tak layak kita nak terima sesuatu benda, sama lah macam budak UPSR nak minta kerja jadi kerani atau cikgu. 

Memang tak lepas sebab dia kena lalu lebih banyak ujian yang melayakkan diri untuk lulus dan seterusnya diterima. Sama juga bila kita ni yang berniaga wajib lah kita melalui beberapa ujian penting dalam hidup. 

Jadi kami nak tolong korang semua simplified dan jadi lebih simple. Saya nak bagi korang faham bahawa kalau lepas ujian ni insyaAllah rezeki dan sales menanti dan menunggu kita. 

Jadi itu lah bendanya kadang-kadang kita kena bersedia. Sebagai peniaga semua nak capai jualan yang bagus tapi jangan lupa nak capai benda ni kita kena melalui beberapa halangan. 

Jadi, saya nak share dengan korang ada 5 ujian yang korang akan lalu dan saya remind awal-awal yang kita mesti ready not to be ready. Ingat ya dalam kehidupan kita kalau nak berjaya kena sentiasa ready.. Nak tahu apakah ujian yang usahawan perlu lalui, jom tonton video ni sampai habis..

Jadi ini lah 5 ujian yang kami nak share dengan korang.. Bila dah lulus lalu cabaran tu, insyaAllah banyak keberkatan, rezeki jualan pun masuk.

Sebelum tu kami nak share dengan korang, rezeki bukan datang dalam bentuk duit je tapi kami juga dalam bentuk ilmu macam yang share dalam kelas bimbingan selama 30 hari. 

Beri diri korang peluang untuk saya nak Team Momentum bantu. Boleh ke boleh? Jom dapatkan bimbingan selama 30 hari bersama Saya dan Team Momentum.

Nilai asalnya RM10,000 tapi atas dasar solidariti kami, anda hanya perlu laburkan RM20 sahaja. Segera daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !