fbpx
blog najib asaddok

Kenapa Pelanggan Tak Beli?

Kenapa pelanggan tak beli

Topik saya hari ni adalah kenapa orang tak membeli barang dengan kita? Senang je topik hari ni, korang mungkin nampak macam simple jer tetapi ini lah benda penting yang korang kena tahu. 

Ada sesetengah orang kata bisnes ni mudah, semudah pergi beli barang tetapi masalahnya tak jadi pun macam tu. Siapa setuju dengan saya?

Kalau kita faham kenapa manusia tak beli barang kita boleh tukarkan dia kepada macam mana nak buat orang beli. Seronok kan topik hari ni.. Saya memang serius nak bantu korang tambahkan jualan dan tukarkan orang daripada kata no kepada yes!

Korang dah ready ke ready ni? Sebab kadang-kadang kita tak tahu dan tak perasan kenapa orang tak beli barang dengan kita. Kenapa susah nak mencabar sangat.. Korang pernah jadi macam ni?

Antara kesilapan yang orang buat dalam marketing adalah terlalu sibuk nak menjual barang atau perkhidmatan sehingga pelanggan cabut lari.

Nak bisnes ni bukan semudah ada kedai, ada produk dan terus menjual. Tidak ya tuan-tuan. Bisnes ni “is about helping people” dan siapa yang ada niat nak bantu ramai orang insyaAllah Allah swt akan bantu. 

Nak ke nak saya bantu jelaskan kenapa pelanggan tak beli dan apakah teknik yang betul untuk tarik lebih ramai pelanggan. Apa kata korang tonton video yang saya berikan ni sampai habis.. Boleh?

Jom bertindak sekarang dengan daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama Relive yang bakal berlangsung pada 4 & 5 September 2021. Boleh daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !