fbpx

Adakah Haters Bantu Anda BERJAYA Atau GAGAL?

Adakah Haters Bantu Anda Berjaya Atau Gagal

Hari ni saya nak bercakap tentang haters atau orang yang tak suka dan nak bunuh semangat kita. Banyak sebenarnya yang haters ni buat, at least kalau kita tak berjaya bisnes, haters ni akan lemahkan semangat kita. Mereka akan pastikan korang tak akan berjaya. Betul ke betul?

Peringkat haters ni pula dia bermula seawal nak berniaga, masa ni la haters akan jalankan kerja sampingan dia iaitu lemahkan semangat kita. Mereka ni ibarat pekerja kita yang buat kerja secara sukarela tapi kita tak perlu bayar gaji

Mereka akan kerja 24 jam, dia tetap jalankan tugas. Korang rasa apakah kerja haters ni? Kita kena kenal dulu baru lah kita boleh tahu mereka ni penyebab kita berjaya atau gagal dalam bisnes. 

Ramai orang ingat haters ni akan bantu dia gagal tapi macam mana kita boleh pusing supaya haters boleh jadi punca kepada kejayaan korang semua. Amacam? Kita jangan biarkan dia hanya sekadar jatuhkan kita, apa kata kita tukar haters ni sebagai sumber kejayaan. 

Nak tahu macam mana caranya? Jom tonton video yang berikan ni sampai habis boleh? Tak rugi pun sebab banyak benda yang saya nak share tentang haters dengan korang semua.

Jom bertindak sekarang dengan daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama Relive yang bakal berlangsung pada 4 & 5 September 2021. Boleh daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !