fbpx
blog najib asaddok

Kehidupan Dulu Sangat Perit Sehingga Nak Makan Pon Terpaksa Disukat

Kehidupan Dulu Sangat Perit Sehingga Nak Makan Pon Terpaksa Disukat

Shakirah Daud merupakan Stokis kepada produk dessert (makanan). Bercerita tentang kehidupan dulu, terlalu banyak kisah yang sedih yang terjadi dalam hidupnya.Dengan hutang keliling pinggang,rumah dan kereta hampir tak mampu nak bayar. 

Bukan tu sahaja, yang paling dia tak boleh lupa, nak beli susu dan pampers anak juga terpaksa berkira, gara-gara disebabkan kekangan kewangan.

Ni merupakan titik atau turning point untuk dia. Dia nekad bekerja sendiri dan buat bisnes untuk bebas kewangan dan bebas masa. 

Tak nak bisnes sekadar menjual, dia ,ula join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada Mac 2021 untuk belajar dan nak dapat bimbingan yang betul. 

Hasil usaha dan tindakan yang konsisten dia berjaya raih sales sebanyak RM22,000. Kalau dulu nak dapat lebih RM10,000 pon susah dan makan masa yang berbulan. Bukan peningkatan dari segi sales sahaja,  dia juga mampu tarik ramai untuk join Ejen dibawahnya.

Korang nak tahu apa benda betul yang dia buat? Dia belajar cara hasilkan content yang terbaik dalam Facebook page dan cara tarik pelanggan yang betul guna Like Marketing.

Perubahan yang berlaku dari tindakan betul ni, kalau dulu dia susah sekarang dia dapat hadiahkan mak cincin emas, bagi duit pada mak, ayah dan mak mertua. Dan paling menyeronokkan sekali bila boleh beli apa saja yang anak nak makan.

Shakirah dah tak perlu berkira-kira lagi nak beli sesuatu. Dia akui bukan dari latar belakang yang buat bisnes, tapi dia yakin bila ada guru yang bimbing dan tunjuk cara yang betul, tak mustahil kita akan dapat apa yang kita nak. Ni masanya untuk anda Gandakan Jualan Dan Capai RM10,000 Pertama di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !