fbpx
blog najib asaddok

Ini Rupanya Rahsia Peniaga Tepi Jalan Raih Lebih RM10,000 Sebulan

Ini Rupanya Rahsia Peniaga Tepi Jalan Raih Lebih RM10,000 Sebulan

Dalam dunia ni bukan senang nak senang tapi bukan susah nak ubah nasib hidup. Percaya lah dengan izin Allah swt, siapa yang berusaha pasti akan berjaya. 

Kami kagum dengan kesungguhan Nor Fadilah binti Sh. Abd. Rahman yang merupakan Co-Founder Putu Mayam Yati. Bayangkan di musim pandemik ni dia sanggup berpanas dan berhujan berniaga tepi jalan demi kelangsungan hidup.

Jelas Fadilah, “Saya berhadapan dengan cabaran bila cuaca hujan dan angin kuat. Pernah juga khemah niaga patah dan barang jualan basah lecun semasa hujan lebat”.

Bukan tu jer, menurut Fadilah jualan bisnes jatuh menjunam ke RM3,000 sebulan semasa PKP dan tak mampu nak menampung komitmen serta perbelanjaan lain. 

Tertekan dengan sales yang susah naik, Fadilah mula cari jalan untuk cari ilmu untuk onlinekan bisnes. Dia join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Mac 2021. 

Daripada ilmu yang dia dapat, Fadilah terus bertindak untuk onlinekan bisnes, belajar tidak menjual semata-mata dan give more value kepada pelanggan. 

Alhamdulillah dalam masa beberapa bulan sales daripada RM3,000 mula naik ke RM7,000 dan kemudian dia berjaya pecahkan jualan RM10,000 pertama!

Hebat kan? Siapa cakap berniaga tepi jalan tak boleh raih sales yang tinggi. Jangan terkejut tau, Fadilah share dengan kami Team Momentum baru-baru ni dia dah berjaya pecahkan RM 50,000 sebulan.

“Syukur Alhamdulillah, win bila dapat beri peluang pekerjaan kepada orang lain dan sebelum ni kami hanya beroperasi di rumah dan berniaga tepi jalan tapi sekarang kami dah mampu menyewa kedai sebagai tempat proses makanan”.

Nampak ke nampak semua orang ada potensi yang besar untuk berjaya. Asbab tindakan Fadilah join kelas RPM telah ubah banyak perkara dalam hidup. 

Semua bisnes ada potensi, semua jenis bisnes boleh survive ketika PKP, yang memberzakan adalah ilmu dan juga tindakan untuk berjaya. 

Jom daftar kelas RPM Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama. Anda berpeluang dapat E-Book 30 Idea Posting (Bernilai RM299) secara PERCUMA.

Jangan lepaskan peluang ni.. Boleh daftar segera di → www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !